Witam i o zdrowie pytam ;)

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
goldie

Witam i o zdrowie pytam ;)

Post autor: goldie »

Z racji tego iz po raz pierwszy zalogowalem sie na koga.net, chcialbym serdecznie przywitac wszystkich forumowiczow. Jestem poczatkujacym modelarzem, ale przynajmniej zaawansowanym wiekiem. Doswiadczenie nadrabiam uporem maniaka, ale mimo wszystko licze na wasza pomoc. Dzieki Robert za zaproszenie.

Moje modele nad ktorymi pracuje obecnie - Bismarck zabiera mi wiekszosc czasu, Santissima troszke sie kurzy ale w przerwach pomiedzy bismarckiem cos tam buduje, U-boot 1:72 Ravell jeszcze nie rozpakowany. Dodatkowo w przerwach pomiedzy budowa modeli zajmuje sie grafika, animacja i gra w bowling.
Awatar użytkownika
mirek

O:Witam i o zdrowie pytam ;)

Post autor: mirek »

A witamy serdecznie na pokładzie
Tutaj jest miejsce dla wszystkich nawet z małym stażem , bo doskonale rozumiemy jak to jest na początku ponieważ sami kiedyś zaczynaliśmy.
Ponieważ budujesz modele które są też budowane przez naszych kolegów to może załóż relacje np. z budowy ST
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
ROBERT

Post autor: ROBERT »

Witam na pokładzie. Masz szczęście bo pierwszy przywitał Cię Mirek, a to dobry znak. Kiedyś zrozumiesz. Rób zdjęcia i zakładaj relację to najprostszy sposób na uzyskanie pomocy i pochwalenie się tym co już zrobiłeś. Jeszcze raz witaj i posłuchaj rady Mirka. Pozdrawiam Robert.
Miło jest mi, że skorzystałeś z zaproszenia.
robert.lewinski@wp.pl
Pozdrawiam Robert
Awatar użytkownika
Adam70

Post autor: Adam70 »

Witaj w naszym gronie :)
Pozdrawiam Adam
Awatar użytkownika
RomekS
Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: RomekS »

Witaj i czuj się swobodnie.
A zdrowie mamy jak "żubery".
A co to jest "zaawansowany wiek" :woohoo:
:)
Awatar użytkownika
goldie

Post autor: goldie »

Relacje z budowy zaloze niebawem, co prawda nie posiadam sprzetu fotograficznego, jednak jakos sobie poradze. Druga rzecz, to w zasadzie koncze juz prace nad kodlubem Bismarcka wiec poczatkow nie moge zrelacjonowac, chyba ze pisemnie. Postaram sie jakos udokumentowac zmiany jakie poczynilem i problemy z jakimi sie spotkalem w dotychczasowych pracach. Licze rowniez na fachowa pomoc z waszej strony :)
Za kilkanascie dni otrzymam plany bismarcka, wiec zobaczymy co udalo mi sie popsuc do konca, a co mozna bedzie jeszcze naprawic. ;)
Pomyslalem rowniez nad zbudowaniem tego modelu w pragramie 3D, ale to dopiero jak dostane szczegolowe plany. Udostepnie pozniej w miare mozliwosci jakies ladne ilustracje... a tymczasem do roboty!! :)

Mowiac zaawansowany wiek, mialem na mysli taki, w ktorym podobaja ci sie coraz mlodsze kobiety.
ODPOWIEDZ