Witam!
-
O:Witam!
Witam z całą przychylnością przyłączam się do słów Grzegorza75 i do Romana S , porostu forum nie polega na tym ze będzie miało się wszystko podane na tacy położone, odrobinę swego wkładu należy włożyć a nie pić kawkę i czekać aż manna spadnie z nieba. Pozdrawiam Artur.
Kocham Laubzegę
-
Panowie, ja zadałem konkretne pytanie:
Dlaczego został wywalony post Roberta. Sam tego raczej nie zrobił...
A wy mi wyjeżdzacie, że abym mógł soś napisać, najpierw powinienem coś pokazać...
Co to za forum gdzie nie można mieć swojego zdania???
A wy mi wyjeżdzacie, że abym mógł soś napisać, najpierw powinienem coś pokazać...
- jaxa
Czesiu, przecież wiesz dlaczego - stanął po Twojej stronie, a raczej chciał, aby zastanowić się choć przez chwilę nad tym co napisałeś, ale... Może dla świętego spokoju sam chciał? Może Panowie stwierdzili, że nie powinno się publicznie zastanawiać, wiesz jak jest - nie przejmuj się i ciesz, że w ogóle jest to forum. W sumie fora nie moderowane są mało interesujące, gdyż szerzy się tam szczeniactwo, ale przecież post Roberta nie był szczeniacki !!! Może jak Robert się pojawi to sam odpowie jak i co o tym myśli? (o ile nie dostał bana ;) )
A swoją drogą to faktycznie mógłbyś pokazać co do tej pory zrobiłeś i ewentualnie co robisz - byłoby miło.
A swoją drogą to faktycznie mógłbyś pokazać co do tej pory zrobiłeś i ewentualnie co robisz - byłoby miło.
- stefan
Czesio napisał:
Czesio, Ty jesteś jakiś jełop normalnie, ludzie Ci mówią a ty dalej nie rozumiesz...:evil: :evil: :evil:
Panowie, ja zadałem konkretne pytanie:
Czesio, Ty jesteś jakiś jełop normalnie, ludzie Ci mówią a ty dalej nie rozumiesz...:evil: :evil: :evil:
- Viluir
Po pierwsze: jaki post Roberta?(a raczej Pana Roberta) moze napisał cos "nieregulaminowego"?
Po drugie: Wlasne zdanie mozna miec byle bylo zgodne z regulaminem forum.
Po trzecie: nikt Ci nie da oklasków za gadanine(zwłaszcza niezbyt madrą) tylko za "dzieła sztuki" (jaką modelarstwo niewątpliwie jest)
Po czwarte: nie "wyjeżdzacie" bo wyjechac mozesz z domu :angry: Jak krytykujesz cos to pokarz jakby to wygladało lepiej. a jak nie masz nic do mowienia - to siedz cicho :angry: :angry: :angry:
Na koniec:
Bardzo, bardzo proszę - niech jakis moderator zamknie ten temat - jest to trochę "jałowa" dyskusja a "Czesio" prowokuje...:unsure: :S :angry:
Po drugie: Wlasne zdanie mozna miec byle bylo zgodne z regulaminem forum.
Po trzecie: nikt Ci nie da oklasków za gadanine(zwłaszcza niezbyt madrą) tylko za "dzieła sztuki" (jaką modelarstwo niewątpliwie jest)
Po czwarte: nie "wyjeżdzacie" bo wyjechac mozesz z domu :angry: Jak krytykujesz cos to pokarz jakby to wygladało lepiej. a jak nie masz nic do mowienia - to siedz cicho :angry: :angry: :angry:
Na koniec:
Bardzo, bardzo proszę - niech jakis moderator zamknie ten temat - jest to trochę "jałowa" dyskusja a "Czesio" prowokuje...:unsure: :S :angry:
W stoczni:
Holk Gdański(MM)
ORP Iskra - mikro flota :)
Holk Gdański(MM)
ORP Iskra - mikro flota :)