Witam
-
Witam
Na imię mi Krzysiek, swoja przygodę z modelarstwem zacząłem niedawno i nie należę do specjalnie doświadczonych. Co prawda zrobiłem już swój pierwszy model ( zrodzony w mojej wyobraźni ) lecz nadal muszę się wiele nauczyć. Kogę już nieco przewertowałem i jestem pozytywnie zaskoczony, bo widać tu pełen profesjonalizm. wszystko jest jaśnie i przejrzyście opisane i wyjaśnione a to ważne dla początkujących szkutników. Mam nadzieje że jeszcze sporo się tu nauczę
-
O:Witam
Wiem że zaleca się wrzucanie zdjęć z budowy ale takowych nie mam. Więc dam zdjęcie gotowego modelu.
Nadmieniam że to model całkowicie zrodzony w wyobraźni więc nie trzymałem się żadnych planów. Fotkę wrzucam na Galerii bo zdaje mi się to najodpowiedniejsze miejsce, ale jeśli nie to proszę o zwrócenie mi na to uwagi. Poprawię.
Nadmieniam że to model całkowicie zrodzony w wyobraźni więc nie trzymałem się żadnych planów. Fotkę wrzucam na Galerii bo zdaje mi się to najodpowiedniejsze miejsce, ale jeśli nie to proszę o zwrócenie mi na to uwagi. Poprawię.