Witam serdecznie wszystkich :)
Nazywam się Damian z modelarstwem zajmuje się od paru lat z przerwami . Papierowe modele czołgów . Zaczęło się od T-34 Małego Modelarza i jakoś tam poszło :) Teraz poważnie myślę nad sklejeniem sobie jakiegoś żaglowca :) ( mam wielką pusta półkę i ładnie by tam pasował ) z drewna . Poczytałem trochę forum i znalazłem Karl und Marie tylko brak arkusza nr 9 do ściągnięcia wiec nie wiem czy to ma tak być czy nie . Wiem też że można kupić plany gotowego modelu z drewna ale jako student nie mam środków B)
Witam
- Budrys
O:Witam
SZOPEN1988 napisał:
Oj tak, to prawda, nic tak nie pobudza do działania jak solidna motywacja. A może prościej kupić od razu gotowy model?pod wymiar (półki).
Czytając forum, może zauważyłeś Regulamin;) ? Proponowałbym również go przeczytać i może zastosować się do niego. To taka nasza wspólna, dobrowolna umowa. A więc do dzieła. Plany się znajdą.
. . . Teraz poważnie myślę nad sklejeniem sobie jakiegoś żaglowca :) ( mam wielką pusta półkę i ładnie by tam pasował ) z drewna . Poczytałem trochę forum . Wiem też że można kupić plany gotowego modelu z drewna . . . .
Oj tak, to prawda, nic tak nie pobudza do działania jak solidna motywacja. A może prościej kupić od razu gotowy model?pod wymiar (półki).
Czytając forum, może zauważyłeś Regulamin;) ? Proponowałbym również go przeczytać i może zastosować się do niego. To taka nasza wspólna, dobrowolna umowa. A więc do dzieła. Plany się znajdą.
Pozdrawiam
Wojciech [Budrys]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Where there is a will there is a way"
Wojciech [Budrys]
"Where there is a will there is a way"