Witam

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
mtv223

Witam

Post autor: mtv223 »

Witam wszystkich serdecznie mam na imię Tomek i mam 15 lat (wiem że zaraz pójdą na mnie słowa krytyki ) modelarstwem interesuje się od 5 lat lecz głównie były to plastiki i kartonowe modele . W grudniu trafiłem na to forum i zacząłem swój pierwszy model jak wszyscy pisali Dżonka była wspaniałym wyborem jednak z powodu braku narzędzi nie jest ona dokładnym odzwierciedleniem oryginału A praktycznie nie jest jeszcze do końca skończona . Jednak na dniach powinna być gotowa :) Związku z tym chciałbym was wszystkich zapytać jaki model teraz mi polecacie ?? Obrazu dodam że nie mam odpowiednich narzędzi ( takich jak to wyrzynarka itp Mam zamiar zakupić takowy sprzęcior jednak mam teraz wydatki takie jak Szkoła , nowy Komputer , I cały obiór do gry w siatkówkę ponieważ ja trenuje) Dlatego też chciałbym o polecenia jakiegoś modeliku kartonowo -fornirowego . Tylko prosiłbym o jakiś taki model aby nie był on malutki bo jeszcze za bardzo nie jestem w stanie zrobić wszystkich detalów a tag że by nie był on za duży. Proszę o wyrozumiałość , jakieś rady a tag że proszę nie oszczędzajcie słów krytyki . Jeśli robię coś źle odrazu mówcie bo chce od początku uczyć się poprawnie modelarstwa . Z góry dziękuje za wszystko :)

Pozdrawiam Mtv223
Awatar użytkownika
GrzesiekD

O:Witam

Post autor: GrzesiekD »

Witam ponownie na Kodze.
O modelach kartonowo-fornirowych wypowiedzą się ludzie, którzy o tym mają pojęcie- ja nigdy takowego
nie robiłem, ale niedaleko szukając http://arch.navalis.pl/index.php/cPath/166 Są tańsze i droższe.
Dwie uwagi na początek
- Modelarstwo nie jest hobby tanim, więc jeśli nie sklejasz makiet czołgów z pudełek po butach to licz się
z wydatkami:S
- Pisząc poprawną polszczyzną wyrażasz szacunek innym użytkownikom forum, dlatego staraj się pisać
bez błędów (wiele razy było to poruszane na forum, również sposoby na to, aby pisać bez błędów. Oszczędzę Ci szukania - albo zainstalujesz sobie i będziesz korzystać z Mozilli Firefox, albo z MS WORD)
Pozdrawiam
Grzesiek

Człowiek sam sobie nakłada ograniczenia.
ODPOWIEDZ