Cześć

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Davidienko

Cześć

Post autor: Davidienko »

Chciałem się przywitać jako nowy użytkownik Kogi Nazywam się Dawid Bednarski ale nie ten na kłopoty :silly: mieszkam w Łodzi modelarstwem interesuję się od małego :whistle: pierwszy model plastikowy skleiłem w wieku 10 Lat w skali 1:144 F-14 po jakimś czasie chwyciłem się za Lotniskowiec USS ESSEX model nie udał się i poleciał do kosza mineło jakieś 11 lat gdy w kiosku ujrzałem :blink: mojego USS ESSEXA :woohoo: aż mi serducho zamarło kupiłem po czym bardzo skrzętnie zabrałem się za prace. No cóż po 2 miechach spitolił mi się model tzn przód statku skręcił mi się o jakieś 15% :sick: i du...:( leży na regale u mojej mamy jako wrak. No ale jako człek bardzo uparty pare dni temu zamówiłem sobie ponownie USS :woohoo: to będzie moje trzecie podejście :whistle: Mam nadzieję że nauczę się nowych rzeczy na forum Kogi i od kolegów nowo poznanych. Poz PS w miedzy czasie skleiłem F-14A TOMCAT F/A-18C HORNET i Eurocopter EC135
Co nas nie zabije to nas wzmocni
ODPOWIEDZ