Serdecznie witam
Jestem zupełnie nowy. Kilka słów o sobie: Podtrzymuję słowa ( nie pamiętam czyje) "stare zamiłowania wracają" i tak też się stało. Po upływie 21 lat mam zamiar wrócić do modelarstwa, lecz jednak teraz nie kartonowego. Mam "popychacza" tzn syna 13-letniego, który chyba "łyknął";) ;) w trakcie moich prac nad szkieletem Karl und Marie (plany oczywiście sklonowałem z kursu KOGI) - jestem na etapie szlifowania po wypełnieniu (rozpocząłem z opuźnieniem).
Do chwili obecnejśliedziłem aby FORUM, jako początkujący nie mam nic do zaoferowania ze swojej wiedzy (co nieco pamiętam z kartonów), obecnie postanowiłem się ujawnić korzystając z wolnej chwili.
Przy okazji prośba o popdpowiedź, mianowicie gdzieś widziałem FOTO podstawek w formie stoczni-pochylni, tylko teraz nie mogę się z nimi spotkać.
Pozdrawiam Szkutników
Powitanie
-
Odp:Powitanie
Witaj!!! Napisz jeszcze skąd dobre wiatry Eola cie przywiały i powitanie syna marnotrawnego kompletne. A taką podstawke - obrazek na jutro jesli łaska - może być? Pozdrowionka
Wietrzny Bosman
- marekk
Pierwsze kroki przełamane.
Wiatry przywiały mnie z Lublina, a liczę sobie 39 wiosen i mam (jak się można domyśleć) na imię Marek.
Dziadku, oczywiście, że może być na jutro, to nie piekarnia. Jak wcześniej zaznaczyłem jestem dopiero na etapie szlifowania szkieletu i jeszcze nie mam co "włożyć" do takiej podstawki.
pozdrawiam
Wiatry przywiały mnie z Lublina, a liczę sobie 39 wiosen i mam (jak się można domyśleć) na imię Marek.
Dziadku, oczywiście, że może być na jutro, to nie piekarnia. Jak wcześniej zaznaczyłem jestem dopiero na etapie szlifowania szkieletu i jeszcze nie mam co "włożyć" do takiej podstawki.
pozdrawiam
Pozdrawiam - Marek
marek.kijew@op.pl
marek.kijew@op.pl
- mirek
Witaj na pokładze :) :) :) bardzo się cieszę , ze do nas dołączyleś i budujesz Gaelas Karl und Marie
Na początek zajżyj sobie na tą stronę :
Krok 5 - stocznia
Na początek zajżyj sobie na tą stronę :
Krok 5 - stocznia
Pozdrawiam Mirek Rybus
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam rowniez serdecznie.
:) :) :)
:) :) :)
- maciejza
witaj, nie zapomnij zalozyć relacji K&M :)
-
Martku. narazie mam nieco problemów z grafiką, ale... mam propozycję. Wejdź na stronę www.modelexpoinc.com - po otwarciu po prawej stronie na dole jest pole "FOR EXTREME... CATALOG..NOW!" Kliknąć i otworzy się strona z 2 katalogami. Interesujący cię podest jest w niebieskim na stronie 28 albo 29 . Katalogi możesz ściągnąć - są w formacie pdf. Gdybyś nie miał wyżej jest odnośnik. Powodzenia,narazie przepraszam za zwłokę.
Wietrzny Bosman
- marekk
Dzięki za miłe powitania:) :) :)
Mirku, przyznaję że do tego modeliku przekonałem się dzięki Tobie po mailowej korespondencji-prosiłem wtedy Ciebie o plany, a Ty poinformowałeś mnie o kursie.
Co do stoczni, to przyznam, że K&M a dokładniej szkielet obecnie stoi na prowizorycznej stoczni własnego pomysłu i jestem w trakcie obróbki materiałów do stoczni "kursowej", przyda się w 100% przy następnych pracach, nie zamierzam tak przyjemnej zabawy odstawiać na ponowe 20 parę lat
Pozdrawiam
Mirku, przyznaję że do tego modeliku przekonałem się dzięki Tobie po mailowej korespondencji-prosiłem wtedy Ciebie o plany, a Ty poinformowałeś mnie o kursie.
Co do stoczni, to przyznam, że K&M a dokładniej szkielet obecnie stoi na prowizorycznej stoczni własnego pomysłu i jestem w trakcie obróbki materiałów do stoczni "kursowej", przyda się w 100% przy następnych pracach, nie zamierzam tak przyjemnej zabawy odstawiać na ponowe 20 parę lat
Pozdrawiam
Pozdrawiam - Marek
marek.kijew@op.pl
marek.kijew@op.pl
- banderas
Ja również przyłączam się do powitania,też jestem stosunkowo nowy na tym pokładzie ale już ma kto za mnie szorować pokład więc do dzieła i powodzenia przy K&M:evil: :evil: :evil:
POZDRAWIAM antoniignas@wp.eu
W stoczni Golden Hind,kontenerowiec w firmie,Opty w szkole córki
W hangarze SPITFIRE
W stoczni Golden Hind,kontenerowiec w firmie,Opty w szkole córki
W hangarze SPITFIRE
-
Ja również pozdrawiam na forum byłego krajana, bo 20 latek swojego życia spędziełem w Lublinie i również jak ty powróciłem do modelarstwa po dłuugiej przerwie do modelarstwa. Powodzenia :)
Pozdrawiam
GrzesiekR
Pozdrawiam
GrzesiekR