Witam

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
wrona

Witam

Post autor: wrona »

Witam wszystkich forumowiczy mam na imie Artur, z modelarstwem mialem stycznosc w przeszlosci od zawsze w rodzinie ktos co dlubal a to modele z papieru a to z plastiku a to domki z zapalek wiec i mnie to nie minelo i sam mam na koncie pare modeli papierowych MM.Obecnie pracuje w firmie zajmujacej sie remontami, jak rowniez budowa nowych lodzi glownie na wody srodladowe i stad pojawila sie chec zbudowania modelu drewnianego najchetniej jakiegos zaglowca.A ze w pracy niemam problemow z dostepem do maszyn, materialow i roznego rodzaju farb to nie powinno to byc az tak kosztowne choc moge sie mylic.

pozdrawiam

wrona
Awatar użytkownika
oksal

O:Witam

Post autor: oksal »

wrona napisał:
to nie powinno to byc az tak kosztowne choc moge sie mylic.

pozdrawiam

wrona

Musisz to sprawdzić;) Witaj na pokładzie
wrona

sprawdze napewno a piszac ze nie powinno byc to az tak kosztowne mialem na mysli ze moge lakiery, farby, papiery scierne i kawalki drewna miec za darmo

milo ze jakas odpowiedz dziekuje za powitanie

pozdrawiam
wrona
Awatar użytkownika
kagra

Post autor: kagra »

Witaj na pokładzie Kogi.

Dobrze mieć takie zaplecze materiałowe.Przy takiej produkcji zawsze jakieś odpady zostają.

Jaki model masz w planie?

Powodzenia przy budowie.

Pozdrawiam.Kazimierz
wrona

Na początek Dżonka z tym ze niechce uzywac tektury jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to w przyszlym tygodniu powinienem zaczac ale o tym bede pisal tu - Stępka - czyli forum dla początkujących
ODPOWIEDZ