Witam

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
behemoth

Witam

Post autor: behemoth »

Witam wszystkich czytających. Nazywam się Paweł i pochodzę z miejscowości Jastrzębie-Zdrój na tę stronę trafiłem od brata (modelarza) i bardzo mi się spodobała. Zamierzam za jakiś czas wziąć się do roboty i poprowadzić relacje z budowy okrętów. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Karrex

O:Witam

Post autor: Karrex »

Witam na pokładzie młody narybek ;) :laugh: , chwytaj bakcyla, bo modelarstwo rozwija manualnie, również intelektualnie i uczy wielu rzeczy np. cierpliwości, precyzji a czasami pokory :) .
Pozdrawiam
Karol

W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux

Pozłotnictwo

Obrazek
Awatar użytkownika
PanLipazMiodem

Post autor: PanLipazMiodem »

Witaj.
I zacznij od dżonki;)
behemoth

Karrex napisał:
Witam na pokładzie młody narybek ;) :laugh: , chwytaj bakcyla, bo modelarstwo rozwija manualnie, również intelektualnie i uczy wielu rzeczy np. cierpliwości, precyzji a czasami pokory :) .

Cierpliwości mi nie brak :) Sklejam już od dłuższego czasu.
myszor

Post autor: myszor »

Witaj w naszym gronie . Po profilu widze że też lubisz duże ciężarówki , Ja też . Jeżdziłem taką "skakanką" długo i nawet woziłem ze sobą mały warsztacik szkutniczy {to w wolnych chwilach}. Takie "dwa w jednym". Powodzenia w budowie .:)
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Andrzej1 »

behemoth napisał:
...
Cierpliwości mi nie brak :) Sklejam już od dłuższego czasu.

Dłuższy czas to pojęcie względne, Młody Przyjacielu.
Tu są tacy, co sklejają już całą wieczność (według Twojej skali).
Dżonkuj z sukcesem.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Awatar użytkownika
Jarek

Post autor: Jarek »

myszor napisał:
Witaj w naszym gronie . Po profilu widze że też lubisz duże ciężarówki , Ja też . Jeżdziłem taką "skakanką" długo i nawet woziłem ze sobą mały warsztacik szkutniczy {to w wolnych chwilach}. Takie "dwa w jednym". Powodzenia w budowie .:)

Witam również i ja.
Widzisz młody kolego, jacy tu na Kodze są modelarze ? Nawet w pracy, w podóży kleją modele.
Teraz myszor to mnie zastrzeliłeś :woohoo: :laugh: :laugh:
MiRo

Post autor: MiRo »

Witaj w naszym gronie... I Dżonkuj, Dżonkuj, bo czuję się strasznie osamotniony :-( (;-))
Pozdrowienia dla wszystkich stoczniowców
MiRo mailto:michalrogiewicz@wp.pl

W stoczni: Dżonka
W planach: K & M
W odległej przyszłości: Granado (może nie tak odległej ;-))
behemoth

Jarek napisał:
myszor napisał:

Witam również i ja.
Widzisz młody kolego, jacy tu na Kodze są modelarze ? Nawet w pracy, w podóży kleją modele.
Teraz myszor to mnie zastrzeliłeś :woohoo: :laugh: :laugh:

Przyznam, że ja tez kiedyś w trase brałem modele i w wolnych chwilach kleiłem :)
ODPOWIEDZ