Witam
Jakoz ze jestem tutaj owym majtkiem prawne sie przywitac:)
Mam na imię Józek, mieszkam sobie na uroczym Górnym Śląsku w mniej uroczym mieście Jastrzębie Zdrój. Latek.. hmm.. niedawno 50 :), ale spoko, chyba nie zawyzam średniej wieku :):)..Modelarstwem zajmuje sie juz hmm.. dobre 30 lat, z tym ze sklejałem sobie kartonówki, plastiki, samoloty, praktycznie wszystko, ale żaglowce fascynowały mnie od zawsze. I właśnie na prezent urodzinowy (50, uff.. ) postanowiłem przejśc na "drewniaki".. jak mi to pójdzie? nie wiem, zobacze, ale patrząc na to co niektórzy wyczyniaja ( w sensie pozytywnym) na forum, relacje, a przede wszystkim chęć pomocy, myśle ze sobie poradze jakosik:)..
pozdrawiam
Józek
Ahoj załoga :)
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
O:Ahoj załoga :)
joz60 napisał:
Witaj ów majtku. Poprosimy o poprawienie profilu, bo z niego wynika, żeś się urodził niewiele przed Chrztem Polski. W obu postach jest parę ortograficznych błędów, poza tym wszystko O.K.
Witamy na pokładzie i życzymy nirwany na każdym, również na modelarskim, łonie.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
P.S.
Piszę publicznie bo na priv nie reagujesz.
A.K.
Witam
Jakoz ze jestem tutaj owym majtkiem prawge sie przywitac:)
Mam na imię Józek, mieszkam sobie na uroczym Górnym Śląsku w mniej uroczym mieście Jastrzębie Zdrój. Latek.. hmm.. niedawno 50 :), ale spoko, chyba nie zawyżam średniej wieku :):)..
Witaj ów majtku. Poprosimy o poprawienie profilu, bo z niego wynika, żeś się urodził niewiele przed Chrztem Polski. W obu postach jest parę ortograficznych błędów, poza tym wszystko O.K.
Witamy na pokładzie i życzymy nirwany na każdym, również na modelarskim, łonie.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
P.S.
Piszę publicznie bo na priv nie reagujesz.
A.K.
- PanLipazMiodem
To ja też napiszę publicznie bo cisza na PW (masz tam wiadomość Józku)
Witom Cie również chopie z Jastrzymbio :-) Tyż tam miyszkom tzn tera kaj indzij ale pochodza z tego gorolowa.
Pozdrawiam i życzę owocnych postów.
Przemek
Witom Cie również chopie z Jastrzymbio :-) Tyż tam miyszkom tzn tera kaj indzij ale pochodza z tego gorolowa.
Pozdrawiam i życzę owocnych postów.
Przemek
-
Upssss.. będę uważał na błędy... skleroza pomału zawituje :)
No to witej ziomal :).. aż lepi jak sie czyto nasz godka :)
No to witej ziomal :).. aż lepi jak sie czyto nasz godka :)
-
joz60 napisał:
Witam
Jakoz ze jestem tutaj nowym majtkiem pragne sie przywitac:)
Mam na imię Józek, mieszkam sobie na uroczym Górnym Śląsku w mniej uroczym mieście Jastrzębie Zdrój. Latek.. hmm.. niedawno 50 :), ale spoko, chyba nie zawyzam średniej wieku :):)..Modelarstwem zajmuje sie juz hmm.. dobre 30 lat, z tym ze sklejałem sobie kartonówki, plastiki, samoloty, praktycznie wszystko, ale żaglowce fascynowały mnie od zawsze. I właśnie na prezent urodzinowy (50, uff.. ) postanowiłem przejśc na "drewniaki".. jak mi to pójdzie? nie wiem, zobacze, ale patrząc na to co niektórzy wyczyniaja ( w sensie pozytywnym) na forum, relacje, a przede wszystkim chęć pomocy, myśle ze sobie poradze jakosik:)..
pozdrawiam
Józek