Witam wszystkich :)

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
Piratek

Witam wszystkich :)

Post autor: Piratek »

Witam serdecznie i kłaniam się przed wielkimi zawodowcami budowaniu żaglowców .

Mam na imię Robert 21 latek i jestem z okolic Poznania .

Od dawna przeglądam forum, muszę przyznać że bardzo mile się przygląda, widać wielka wiedzę i zangażowanie każdego w każden najdrobniejszy element. Na forum widać że jest bardzo ciekawy klimacik ;wiele osób wypowiada się i doradza w budowie modelu.

Mam wielką nadzieję ze uda mi się dorównać waszym niezwykłym umiejętnościom budowy żaglowców.:)

Proszę o wybaczenie za tą ortografię mam troszkę problemów z nią .
kato do kasacji
Awatar użytkownika
kagra

O:Witam wszystkich :)

Post autor: kagra »

Witaj Piratku na pokładzie.Akurat trafiłeś na lekki sztorm.Zanim przekroczysz równik musisz wyszorować pokład z błędów.No taka jest rola majtka.A pozatym powodzenia w przyswajaniu wiedzy szkutniczej nie tylko teoretycznej ale i praktycznej.

Pozdrawiam Kazimierz
myszor

Post autor: myszor »

Witaj . Czuj się między Nami dobrze . Radze Ci posłuchać Kazika . Pozdrawiam .
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
bartes123

Post autor: bartes123 »

Witam serdecznie!
Jak możesz zdefiniuj "okolice Poznania"
Powodzenia i co na początek??
Piratek

Post autor: Piratek »

Ja mieszkam w Wolsztynie około 60km od Poznania.Może troszkę słyszeliście tu właśnie znajduje się muzeum z bardzo znanym parowozem Św.Heleną.

Pierwszym modelem moim będzie "Dżonka",sam raz modelik dla młodego początkującego :)
kato do kasacji
Awatar użytkownika
oksal

Post autor: oksal »

rozumiem Pirac(t)ka Dżonka;) udanego sztormowania (jak to Kazik nastroje określił;) jaki spokojnego pływania. Witaj na Kodze:)
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Andrzej1 »

Witaj na Kodze.

Patrzajta wszyscy, pojawił się Nowy, przywitał się, przedstawił, posłuchał, coś robi i ...
nikt Go nie obsobaczył. Kuriozum jakieś czy cóś.
Wygineły chamy i brutale ?
Nie, wszyscy są jak byli, tylko Nowy jest normalny, to i reszta zachowuje się nienagannie.
Cud jakiś.
Nie jest tak źle z Kogową Społecznością jak "kraczyli" niektórzy.

Czekam na piękny modelik i następne już modele.

Z ukłonami
Andrzej Korycki
Darkazazel

Post autor: Darkazazel »

Nie wszyscy nowi muszą być be. Ja zaglądam na Kogę codziennie, popatrzę, poczytam a jak czegoś nie wiem to sobie poszukam w archiwum. Jak do tej pory jestem zadowolony i spokojnie sobie dłubię przy swojej ST. Relacji nie będzie bo nie mam błekitnego brystolu i gdzie mi się równać do poziomu starych wyjadaczy.
myszor

Post autor: myszor »

Darkazazel !!!Ja Ci dam "błękitny karton "! Ja Ci dam "starszych wyjadaczy " ! To Forum jest dla wszystkich . Prosze mi tu natychmiast dawać relacje!!!Co , to inni mają zbierać baty za to że pokazują jak budować . Ty chcesz sobie spokojnie budować i się nie denerwować . Nie ma tak łatwo . Masz czas do jutra !! Relacja ma być!! Pozdrawiam :)
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
oksal

Post autor: oksal »

No nie mówcie, że jest "od()nowa";)
ODPOWIEDZ