cześć wszystkim
-
cześć wszystkim
znalazłem się tutaj przez przeglądanie stron inter.. od jednej strony do następnej do następnej i następnej ..... jak przeglądałem wasze wynalazki to troszeczkę :) mnie zaskoczyliście że potraficie coś z niczego zrobić sam kiedyś zrobiłem mini wiertarkę ''silniczek z zabawki koszulki termokurczliwe żeby wiertło trzymało , wyłącznik i tyle żadnego bicia nie było czy jak to tam się zwie to bicie .Ogólnie przymierzam się do sklejenia http://www.modelnet.pl/products/80/p/537 i przerobienie go na RC ''STRZELAŁ DYMIŁ itd Z TYM ŻE ORGINAŁ będzie na pokaz a kopie łatwo będzie można zrobić :) i nie irytujcie mnie żę się nie da zrobić i części odpadną bo jedno wiem dla chcącego nic trudnego a z czasem trzeba coś zrobić jak się jest kawalerem :D OGÓLNIE SZACUNECZEK WSZYSTKIM BO TO FAJNE HOBBY
- yetislawo
O:cześć wszystkim
Więc witaj Kuba.Wyzwanie przed Tobą duże.Dużo potrzebnych informacji znajdziesz na forum.Przeglądaj je dokładnie.Osobiście jestem ciekaw jak Tobie to wyjdzie.Czekam na relację.Proszę opisz jak zamierzasz to robić.Jakie materiały wchodzą w grę.Zaintrygowałeś mnie osobiście wizją strzelającego okrętu.Jaka to ma być skala?.Podziel się z nami (czyt.Koga) swoimi pomysłami.Osobiście życzę Tobie powodzenia.Pozdrawiam Sławek
Sławek Dziewulski
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam...bez szacuneczku...dla Wszystkich.

- grzegorz75
ogulnie to najlepiejsie robi dziala stzelajonce tak rzeby strzelaly i najlepiej sie strzela z pestek worka mosznowego . Zaintrygowalomnie to bardzo i sienie denerwóje wcale pozdro 600 heloł ziomy .jak cos to moge podzucic jakieś skany planuw . Pozdro i powodzenia w budowie swietnie ci wyhodzi oby tak dalej . Pozdro ziom heloł .
http://www.iik.suzuki.pl/
- Jarek
Witam nowego kolegę. Widzę, że masz ambitne plany. Piszesz, że jesteś kawalerem, a więc chyba też w odpowiednim kawalerskim wieku. Jest coś takiego jak edytory tekstu np: Word, lub nawet ostatnie wersje g-g. Zrób z tego użytek.
Teraz co do planu budowy żaglowca RC - czy się będziesz denerwował, czy nie to swoje muszę powiedzieć.
Wróżę Ci, że na ambitnych planach się skończy. Podejrzewam (bo nic nie piszesz o swoim doświadczeniu modelarskim), że jesteś początkującym w tym hobby. Porywasz się z motyką na słońce. Zbuduj ten model w wersji takiej jak przewiduje plan i nie kombinuj, bo nic z tego nie wyjdzie. Zbudowanie tego modelu według dokumentacji zestawowej to jak na początkującego i tak duże wyzwanie.
Teraz co do planu budowy żaglowca RC - czy się będziesz denerwował, czy nie to swoje muszę powiedzieć.
Wróżę Ci, że na ambitnych planach się skończy. Podejrzewam (bo nic nie piszesz o swoim doświadczeniu modelarskim), że jesteś początkującym w tym hobby. Porywasz się z motyką na słońce. Zbuduj ten model w wersji takiej jak przewiduje plan i nie kombinuj, bo nic z tego nie wyjdzie. Zbudowanie tego modelu według dokumentacji zestawowej to jak na początkującego i tak duże wyzwanie.
- RobertR
Witaj. Zgadzam się z przedmówcami. Jak chcesz zrobić RC to lepiej jakiś jacht. Taki z dwoma żagielkami na początek. Jak to Ci wyjdzie, to wiele osób tutaj będzie Ci gratulować.
W stoczni: Santisima Trinidad