Witam...

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
specmodelbraniewo

Witam...

Post autor: specmodelbraniewo »

Witam nazywam się Tomasz Kowalik i jestem z Braniewa z klubu ,,Specmodelbraniewo" mam 12 lat i jestem zapalonym modelarzem narazie zrobiłem 2 modele: dżonka chińska oraz model kupny ,,Fantazja" którą w tym roku pływałem na zawodach w ełku i kielcach. W tej chwili robie model: rosyjski kuter patrolowy. Modelarstwem zajmuję się ok. roku ale modelarstwo jest moją pasją. O tej stronie dowiedziałem się od mojego instruktora Piotra Butkiewicza. To raczej wszystko co mógłbym tu napisać.

POZDRAWIAM!!!:)

PS jeśli chcielibyście dowiedzieć sie więcej o moim modelu który robie jest w galerii pod nazwą ,,Rosyjski kuter patrolowy. ;)
Awatar użytkownika
oksal

O:Witam...

Post autor: oksal »

Tomek, powiedz mi czym Cię Twój instruktor przekonał do tego "rzemiosła"? Bo ja nie potrafię zachęcić mojego starszego syna, który o jeden rok ma więcej lat niż Ty... chyba go do Braniewa wyślę na "przetrwanie" modelarskiej unitarki;) Serdecznie witam na pokładzie Kogi.
Awatar użytkownika
specmodelbraniewo

Post autor: specmodelbraniewo »

Witam. Mój instruktor zachęcił mnie tym że moge tu dodawać zdjęcia swego modelu i moge dużo dowiedzieć sie o modelarstwie szkutniczym. Zawsze chciałem znależć taką stronę gdyż czasem potrzebowałem się czegoś dowiedzieć np. jak zrobić jakieś detale itp. Jakby chciał pan wysłać do nas swego syna to zawsze jesteśmy przyjacielsko nastawieni do kolegów modelarzy hehe.;)

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
WojSzal

Post autor: WojSzal »

Adam, z tym trzeba się albo urodzić albo obcować przez całe dzieciństwo ;)

Witam kolegę B)
Ahoj!

Wojtek

Żeglując poprzez morza...
Awatar użytkownika
jerry_bee

Post autor: jerry_bee »

specmodelbraniewo napisał:
Mój instruktor zachęcił mnie tym że moge tu dodawać zdjęcia swego modelu i moge dużo dowiedzieć sie o modelarstwie szkutniczym. Zawsze chciałem znależć taką stronę gdyż czasem potrzebowałem się czegoś dowiedzieć np. jak zrobić jakieś detale itp.

czołem Tomek, witamy i przekaż nasze uszanowania dla Piotrusia i Mariana.

WojSzal napisał:
z tym trzeba się albo urodzić albo obcować przez całe dzieciństwo

Wojtek, to jeden z lepszych dowcipów - dzieciaki Adama od małego widzą tylko trociny, linki i żagle ...
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
WojSzal

Post autor: WojSzal »

no tak... Może w przyszłości zaskoczą. Trzeba mieć nadzieję :laugh:
Ahoj!

Wojtek

Żeglując poprzez morza...
ODPOWIEDZ