a że człowiek musi mieć hobby...

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pajeczak

a że człowiek musi mieć hobby...

Post autor: Pajeczak »

Witam wszystkich!

Jestem mieszkańcem Sopotu (mocno przyszywanym), zacząłem niedawno czwartą dekadę życia, posiadam liczną rodzinę, spory zwierzyniec i co raz bardziej pochłania mnie praca i obowiązki codzienne.

Modelarstwem zająłem się trochę przypadkiem na początku szkoły podstawowej. Zostałem zapisany do modelarni okrętowej i nie powiem, bardzo mi się to spodobało. Na przełomie lat 80 i 90 jakoś nikomu nie przeszkadzało że dziecko majsterkuje rozgrzaną do czerwoności lutownicą, wytacza wyrzutnie torped czy używa licznych narzędzi o których normalny człowiek w życiu nie słyszał.

Lata mijały, modelarstwo się skończyło, przyszły tzw obowiązki dnia codziennego, ale jak napisałem w tytule "że człowiek musi mieć hobby..." zacząłem szperać w internecie, trafiłem na to forum, na którym urzekły mnie relacje, więc postanowiłem spróbować ponownie.

W wakacje zacząłem od odlewu kadłuba monitora rzecznego ORP Kraków... ale o tym to już niedługo podczas relacji!

Pozdrawiam!
myszor

O:a że człowiek musi mieć hobby...

Post autor: myszor »

Witam kolejnego Majtka . Czuj się tu dobrze i ruszaj z budową bo masz już odpowiedni wiek ;)
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
marek_c4
Lokalizacja: {"name":"Swarz\u0119dz","desc":"Swarz\u0119dz,gmina Swarz\u0119dz,powiat pozna\u0144ski,wojew\u00f3dztwo wielkopolskie,PL-30,62-020,Polska,pl","lat":"52.410

O:a że człowiek musi mieć hobby...

Post autor: marek_c4 »

Witaj na pokładzie ;)
Pozdrawiam z Poznania
Marek C
ODPOWIEDZ