Witam
Mam na imię to już wiecie.
Jestem znany i nie znany- to zależy.
Param się modelarstwem od nie pamiętnych czasów, czyli od dzieciństwa.
Przerobiłem chyba wszystkie techniki i zostałem przy zapałkach.
Styl jaki uprawiam jest unikalny na skalę światową.
Dorobek to 60 modeli jakie spamiętałem, w tym 10 modeli wykonanych z zapałek.
A są to:
Iskra, Zawisza Czarny, Cutty Sark, Star 66, Diorama armaty okrętowej, St. Maria, Wasa, Gylevon, Wiatrak Holenderski.
Zebrałem cały zestaw Santi sima Trynidad i powoli przymierzam się do wykonania ale z zapałek.
Aktualnie troszeczkę będzie mi kolidować nauka języka Duńskiego.
Pożyjemy zobaczymy.
WITAM
- ataman
O:WITAM
Witamy Waldku na pokładzie!
Może byś nam pokazał jakieś fotki tych swoich (nie tylko zapałczanych) dzieł?
(są na podanej przez Ciebie w profilu stronie, ale głęboko schowane i nie każdy tam trafi... a tu każdy z Kogowiczów z przyjemnością poogląda)
Może byś nam pokazał jakieś fotki tych swoich (nie tylko zapałczanych) dzieł?
(są na podanej przez Ciebie w profilu stronie, ale głęboko schowane i nie każdy tam trafi... a tu każdy z Kogowiczów z przyjemnością poogląda)
Pozdrawiam
- PanLipazMiodem
Pochwal się, pochwal.
Witam również i już wyczekuję pięknej relacji.
Pozdrawiam
Przemek
Witam również i już wyczekuję pięknej relacji.
Pozdrawiam
Przemek
-
Witam Cię Waldku w Naszym gronie również serdecznie tak jak każdego nowego Kolege bez żadnego wyróżnienia :) Język duński ?! To współczuję . Byłem kilka razy w Danii i byłem załamany tym językiem podobnie jak szweckim . Modele z zapałek:whistle: ? To musisz mieć cierpliwość .Pozdrawiam .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- waldek
Wielkie dzięki za tak miłe powitanie.
Poniżej proszę są fotki modeli jakie mi zostały, reszta wydana jako prezenty, lub uległy utylizacji.
Mam nadzieję że Admin mi nie urwie głowy za wstawienie fotek innych aniżeli żaglowce.

Poniżej proszę są fotki modeli jakie mi zostały, reszta wydana jako prezenty, lub uległy utylizacji.
Mam nadzieję że Admin mi nie urwie głowy za wstawienie fotek innych aniżeli żaglowce.

.jpg)

Pozdrawiam Waldek
- Jarek
O ja Cię !!!
Witam i ja serdecznie na pokładzie Kogi. Masz dorobek o ho,ho !! I napewno tyle doświadczenia po które nie raz będziemy sięgać.
Zajrzałem na Twój profil Waldku. I mam pytanie co do miejscowości w której mieszkasz: Czy to naprawdę tak się wymawia ? :lol:
Witam i ja serdecznie na pokładzie Kogi. Masz dorobek o ho,ho !! I napewno tyle doświadczenia po które nie raz będziemy sięgać.
Zajrzałem na Twój profil Waldku. I mam pytanie co do miejscowości w której mieszkasz: Czy to naprawdę tak się wymawia ? :lol:
- waldek
Polska miejscowość to Szczecinek nie daleko Drawska Pomorskiego, natomiast Thyregod wymawia się Tjugod jest w Danii na półwyspie Juland koło Give, Szukaj okolice większego miasta Vejle- czytaj Vajle.
Ponieważ od czterech lat mieszkam w Danii więc Polskę jak i Szczecinek odwiedzam sporadycznie.
Ponieważ od czterech lat mieszkam w Danii więc Polskę jak i Szczecinek odwiedzam sporadycznie.
Pozdrawiam Waldek
- Jarek
waldek napisał:
Myślałem, że to jakaś lokalna nazwa Szczecinka ;)
Polska miejscowość to Szczecinek nie daleko Drawska Pomorskiego, natomiast Thyregod wymawia się Tjugod jest w Danii na półwyspie Juland koło Give, Szukaj okolice większego miasta Vejle- czytaj Vajle.
Myślałem, że to jakaś lokalna nazwa Szczecinka ;)