Witam Wszystkich

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
Awatar użytkownika
RomekS
Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}

O:Witam Wszystkich

Post autor: RomekS »

jakmiz napisał:
A co do drewna w domu/bloku jeszcze ze sobą walczę. ( i z żoną też ;) )

Witam Kolegę.
Z żoną nie walcz. Ona z czasem przywyknie. Mnie już pyta czemu nad modelem nie siedzę.

Co do modeli to też jestem zwolennikiem modeli Shipyarda powiększonych 2 x budowanych z kartonu i forniru.
Awatar użytkownika
Kazek

Post autor: Kazek »

Witam nastepnego modelarza w naszym gronie, życzę cierpliwości i wytrwałości nie tylko w budowie modeli;) . Wyrozumiałość dla kolegów z Forum to też ważna sprawa to czy twoja relacja się podoba to będziesz musiał się zorientować po ilości wejść na nią bo tu się dużo nie pisze tylko ogląda i trzeba się do tego przyzwyczaić. Modele robisz fajne więc będzie co oglądać a plany Shipyarda są dobre i budowany model z odpowiednią waloryzacją daje znakomity efekt ,też tak zaczynałem i jest to dobra wprawa by przejść całkowicie na drewno.
Pozdrawiam . Kazimierz
Pozdrawiam Kazik :)
Awatar użytkownika
grzegorz75

Post autor: grzegorz75 »

Witaj ziomeczku :)

Chciałoby się , by każdy nowy uczestnik forum , tak zaczynał "karierę" jak Ty.

Widzę piękne zbudowane łódki na zdjęciach , a nie czytam o "zamiarach" i innych bredni.

Brawo i czuj się jak u siebie :)
http://www.iik.suzuki.pl/
myszor

Post autor: myszor »

Kuba , przepraszam za "MŁODEGO " . Ale takie są skutki nie pełnego profilu :P . Pozdrawiam .
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
jakmiz

Post autor: jakmiz »

Myszor, nie ma za co - a właściwie to nawet miło się czasem odmłodzić ;) - profil już uzupełniony :) Pozdrawiam
W stoczni: zagadka
Zwodowane: Santa Maria,HMS Bounty,Berbice
Awatar użytkownika
Jarek

Post autor: Jarek »

Pozdrawiam i witam sąsiada. Mimo, że wywiało mnie na wyspy to utożsamiam się z Pruszczem Gdańskim. Fajnie, że doszedł jeszcze jeden kolega z Trójmiasta. Będzie nas więcej na zlotach w Tczewie ;) . Co do budowy z drewna w mieszkaniu to trochę Cię rozumię. Czasami trzeba coś poszlifować, a wtedy żonka nie nadąża z odkurzaczem :lol: .
Czekamy z niecierpliwością na relację Endeawoura. Adam postawił wysoką poprzeczkę, ale jak widzisz sam można zbudować piękny model.

jakmiz napisał:
Myszor, nie ma za co - a właściwie to nawet miło się czasem odmłodzić ;) - profil już uzupełniony :) Pozdrawiam

Możesz zmienić avatar ?
Awatar użytkownika
jakmiz

Post autor: jakmiz »

Dzięki za miłe przywitania. Awatar to ulubieniec mojego dziecka - Scalmar, ale jeśli Was razi/drażni..... to zmienię. :)
W stoczni: zagadka
Zwodowane: Santa Maria,HMS Bounty,Berbice
Awatar użytkownika
oksal

Post autor: oksal »

Serdecznie witam kolejnego kapitana Cook'a;) Udanej budowy:):)
ODPOWIEDZ