witam

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
erykmodel

witam

Post autor: erykmodel »

Witam wszystkich.
Od dawna obserwuje kogę i postanowiłem dołączyć. Może będę pomocny w rozwiązywaniu nie których problemów. Proszę życzliwe przyjęcie i z góry dziękuję:)
myszor

O:witam

Post autor: myszor »

Witaj . Może byś tak troszkę więcej napisał o Sobie . Jaką masz specjalizacje . Żaglowce drewniane , metalowe , kartonowe , okręty podwodne , statki handlowe , holowniki , dżonki , modele zapałczane a może dłubanki z kory ;) ? Nic się nie dowiedziałem z przywitalni a koledzy tego nie lubią i zaraz może być jazda . Nie wstydz się i pokazuj co tam tworzysz .Pozdrawiam :)
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
erykmodel

Już się poprawiam
Mam prawie 40 lat na kącie więc jakieś 30 lat modelarstwa
zaczynałem od MM potem dłubanki drewniane teraz to takie konstrukcje mieszane to drewno papier lub laminat rc.
obecnie składam sealine TE51 ale chwilowo brak veny. Złe samo poczucie to i robić się nie chce.
Chyba ta pogoda tak na mnie działa
wszystkim służę radą jeśli potrafię pomóc.
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Andrzej1 »

erykmodel napisał:
Już się poprawiam
Mam prawie 40 lat na kącie więc jakieś 30 lat modelarstwa
...
wszystkim służę radą jeśli potrafię pomóc.

Ależ dziędobry !

Witam i zapraszam do prezentowania swoich modelarskich osiągnięć z trzydziestoletniego lub
czterdziestoletniego kąta.

Taki niepisany zwyczaj - jak Nowy i z trzydziestoletnim stażem, to
pewnie ma choć jedną fotkę swojego modelu.

A tu same erotumany - oglądacze.
Temperatura wzrosła, podniecenie także, każdy się pcha do przodu, palcem w oku babrze.
(J.Kaczmarski)

Z ukłonami
Andrzej Korycki
erykmodel

Proszę bardzo mój model 2000 rok każdy element wykonany własnorecznie nic kupnego nie ma
Obrazek
Obrazek
Obrazek
erykmodel

Obecnie lecz bardzo pomału bawię się z takim czymś trochę braki w sklepie mnie hamują i brak czasu ale może do wiosny zwoduję to coś.
Obrazek
Obrazek
przepraszam za tło ale nie mam niebowego przescieradła więc jest białe
Może tak by wstawić małą relację ale gdzie to wstawić ani to statek ani okręt ani żaglowiec?
Awatar użytkownika
Andrzej1

erykmodel napisał:
Obecnie lecz bardzo pomału bawię się z takim czymś trochę braki w sklepie mnie chamują i brak czasu ale może do wiosny zwoduję to coś.
...

Witam

No i "udka" jak się patrzy. O to (prawie) chodziło. Żaglowiec troszku nie ostry, ale cóż ... .

Jeszcze, gdyby Szanowny Kolega, zadbał nieco o ortografię, to chamy przestałyby hamować budowę modelu. A i Korycki miałby mniej do poużywania, a on stary jest, to i używać za dużo już nie może.

Z ukłonami
Andrzej Korycki
erykmodel

szanowny panie Korycki z ortografją to u mnie nie zabardzo taka choroba nazywa się dyslekcja i bardzo przepraszam postaram się nie pobijać rekordów ortografi i nie kaleczyć naszego pięknego języka
Żaglowiec był fotografowany dziesięć lat wstecz jeszcze zwykłym aparatem takim ruskim chyba smiena więc makro opcji tam nie było a modelu już nie stety nie posiadam znajduje się w Gdańsku
Awatar użytkownika
Andrzej1

Na dysleksję, lekarsto nazywa się autokorekta, w edytorze tekstu.
Lub druga (tańsza) możliwość słownik ortograficzny (może być w wersji elektronicznej z gazety).
A błędy ortograficzne w prostym tekście bez gżegżółek i Szczebrzeszyna to zgroza ze "zgryzotom" oraz ruja i porubstwo.

Z "Ókłonami"
Andrzej Korycki
ODPOWIEDZ