Witam gorąco

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
leszek64

Witam gorąco

Post autor: leszek64 »

Witam serdecznie wszystkich użytkowników portalu.
Nazywam się Leszek Bajcer lat 64 i mieszkam w okolicach Sandomierza.
Modelarstwem bawię się z przerwami od podstawówki.Zaczynałem jak to zwykle bywa od MM.
W szkole średniej trochę zabawy z modelami na uwięzi i RC.Plastik też nie jest mi obcy.Jednak zawsze
chciałem zbudować model żaglowca.Zainspirowany przez kogę rok temu rozpocząłem budowę Halcona
w skali ok.1/100.Miała to być nauka nowych technologi.Na chwilę obecną wygląda to tak.
Nie chciałbym zakładać nowego tematu,bo to o ile znam siebie,to były by bardzo dłuuuugie przerwy :D
Załączniki
Zdjęcie0118.jpg
Zdjęcie0119.jpg
erykmodel

Re: Witam gorąco

Post autor: erykmodel »

witam starszego kolegę. :D
Awatar użytkownika
mirek

Post autor: mirek »

Witam również bardzo serdecznie .
Model to chyba z zestawu jakiegoś , tak sądzę po lawetach
Pozdrawiam Mirek Rybus
myszor

Post autor: myszor »

Witaj ! Każdy wiek jest dobry do zabawy w te szmatki i sznurki . Buduj i dużo pokazuj .
Sandomierz piękne miasto . Miałem tam fajną dziewczynę :):):)
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
Karrex

Post autor: Karrex »

Witaj na pokładzie Kogi.
leszek64 pisze:Zainspirowany przez kogę rok temu rozpocząłem budowę Halcona (...)
Nie chciałbym zakładać nowego tematu, bo to o ile znam siebie, to były by bardzo dłuuuugie przerwy :D
...

Bez relacji się nie obejdzie ;), wszak to Koga Cię zainspirowała, więc coś w zamian się należy ;).
Co do czasu relacji, to my się tu nie ścigamy, każdy robi w swoim tempie. Jeżeli dłuuuugie przerwy Tobie nie będą przeszkadzały, to nam tym bardziej :).
Zakładaj relację, pisz czy zestaw, czy plany, jakie materiały itp., itd.
Na Kodze są też młodzi modelarze, których takie informacje z pewnością zainteresują.
Pozdrawiam
Karol

W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux

Pozłotnictwo

Obrazek
Awatar użytkownika
Kazek

Post autor: Kazek »

Witam kolegę modelarza i gorąco zapraszam do prowadzenia relacji ,czas nie gra roli liczy sie efekt końcowy a każdy wie że w tym hobby spieszyć sie nie ma gdzie :)
Pozdrawiam Kazik :)
Awatar użytkownika
leszek64

Post autor: leszek64 »

Przepraszam za małe zamieszanie.Tak w profilu,jak i tutaj popełniłem błąd z wiekiem.64 to rok urodzenia a wiek to oczywiście 47.Mea culpa :oops: Halcon budowany od podstaw z materiałów ogólnodostępnych.
Podstawowy to fornir ze skrzynek po cytrusach,pokład z łubianki na owoce.Plany z netu. Za jakość zdjęć
także przepraszam,ale mój aparat poległ i zdjęcia robiłem komórką.Nad relacją pomyślę :P
ODPOWIEDZ