witam serdecznie wszystkich forumowiczów. właśnie natknąłem się na to forum i postanowiłem na nim zaistnieć.
jestem całkiem zielonym "budowniczym" modeli z drewna. wcześniej bawiłem się trochę w modelarstwo plastikowe jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie w modelarstwie szkutniczym.
na pierwszy ogień ze względów dostępności jeśli chodzi o cenę chcę się zabrać za model proponowany przez deagostini HMS Victory. piękny statek. moi drodzy stad rodzi się moje pytanie: co sądzicie o tym wyborze? proszę o wszelkie opinie ale tez rady. jak narazie czekam na pierwszy zamówiony zestaw, także jak tylko prace ruszą i uda mi się uruchomić aparat to zdecyduje się kontynuować relacje w osobnym wątku. pozdrawiam serdecznie.
witam ze slaska
-
Re: witam ze slaska
Witaj
Masz kasę, chęci i cierpliwość , to buduj !
Powodzenia !
Masz kasę, chęci i cierpliwość , to buduj !
Powodzenia !
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- mirek
-
Re: witam ze slaska
dziękuję za przyjęcie w gronie forumowiczów. będzie relacja jak tylko pojawią się pierwsze efekty pracy. a tak jak mówiłem czekam na pierwsza przesyłkę już drugi tydzień. pozdrawiam