Witam
- Kapitansio
- Lokalizacja: {"name":"Polska Tarn\u00f3w","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam
Nazywam się Bogusław Pazorek. Lat 58. Żeglarz od urodzenia i entuzjasta kanadyjskich i amerykańskich szkunerów rybackich.Modelarstwem zajmuje się tak jakieś 30 lat (z przerwami na rejsy).Piszę też artykuły do "Żagli" o Chorwacji.Usiłuję założyć galerię i przedstawić parę swoich prac, ale coś to marnie mi wychodzi.Jak na razie udało mi sie wprowadzić "Sand Lark" szkuner W.Gardena oraz mój projekt jachtu na emeryturę.W kolejce czekają: "Elsie" i "Carrie E.Phillips" - 2 szkunery.Maluje tę obrazy, oczywiście marynistyczne.Witam serdecznie wszystkich i pozdrawiam. Kapitansio.
- Bartek_W
Re: Witam
Dzień dobry
Przyłączam się do ukłonów. Miło jest mieć w perspektywie śledzenie relacji i tekstów Autora rzeczy, które mi - wiernemu czytelnikowi "Żagli" - dały wiele powodów do tego, aby na chwilę zgubić się w zamyśleniu i marzeniach.
Tekst o "Czapie" w lutowym numerze wyśmienity
Pozdrawiam serdecznie
Bartek
Przyłączam się do ukłonów. Miło jest mieć w perspektywie śledzenie relacji i tekstów Autora rzeczy, które mi - wiernemu czytelnikowi "Żagli" - dały wiele powodów do tego, aby na chwilę zgubić się w zamyśleniu i marzeniach.
Tekst o "Czapie" w lutowym numerze wyśmienity

Pozdrawiam serdecznie
Bartek
-
Re: Witam
Ja również witam Cię serdecznie .
Lepiej trafić nie mogłeś . Tu jak w rodzinie , są wzloty i upadki ale Wszyscy staramy się szanować nawzajem .
Wiadomo , każdy jest inny , ale jest super .
Lepiej trafić nie mogłeś . Tu jak w rodzinie , są wzloty i upadki ale Wszyscy staramy się szanować nawzajem .
Wiadomo , każdy jest inny , ale jest super .

Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .