Witam

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kapitansio
Lokalizacja: {"name":"Polska Tarn\u00f3w","desc":"","lat":"","lng":""}

Witam

Post autor: Kapitansio »

Nazywam się Bogusław Pazorek. Lat 58. Żeglarz od urodzenia i entuzjasta kanadyjskich i amerykańskich szkunerów rybackich.Modelarstwem zajmuje się tak jakieś 30 lat (z przerwami na rejsy).Piszę też artykuły do "Żagli" o Chorwacji.Usiłuję założyć galerię i przedstawić parę swoich prac, ale coś to marnie mi wychodzi.Jak na razie udało mi sie wprowadzić "Sand Lark" szkuner W.Gardena oraz mój projekt jachtu na emeryturę.W kolejce czekają: "Elsie" i "Carrie E.Phillips" - 2 szkunery.Maluje tę obrazy, oczywiście marynistyczne.Witam serdecznie wszystkich i pozdrawiam. Kapitansio.
Awatar użytkownika
jerry_bee

Re: Witam

Post autor: jerry_bee »

witamy na Kodze, liczymy na aktywny udział w pracach.
p.s. ekipa tarnowska trochę nam się wzmacnia ;)
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
Tomasz_D

Post autor: Tomasz_D »

Choć o żaglach pojęcia bladego nie mam to również witam serdecznie i jeśli tylko pojawi się na forum jakiś model kolegi to z chęcią zajrzę.
Awatar użytkownika
Bartek_W

Post autor: Bartek_W »

Dzień dobry

Przyłączam się do ukłonów. Miło jest mieć w perspektywie śledzenie relacji i tekstów Autora rzeczy, które mi - wiernemu czytelnikowi "Żagli" - dały wiele powodów do tego, aby na chwilę zgubić się w zamyśleniu i marzeniach.
Tekst o "Czapie" w lutowym numerze wyśmienity ;)

Pozdrawiam serdecznie
Bartek
myszor

Post autor: myszor »

Ja również witam Cię serdecznie .
Lepiej trafić nie mogłeś . Tu jak w rodzinie , są wzloty i upadki ale Wszyscy staramy się szanować nawzajem .
Wiadomo , każdy jest inny , ale jest super . :P
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
antosiek

Post autor: antosiek »

Też Ciebie witam, choć ja też nie od żagli.
Czekamy na relację.
Awatar użytkownika
Adam70

Post autor: Adam70 »

Witaj Bogusławie na pokładzie.
Pozdrawiam Adam
Awatar użytkownika
Kazek

Post autor: Kazek »

Witaj Bogusławie każdy na tym forum jest mile widziany i serdecznie witany. Mam nadzieję że bedziesz brał czynny udział w życiu Kogi i dzielił sie swoja widzą i umiejetnościami .
Pozdrawiam Kazik :)
ODPOWIEDZ