Pozdrowienia z Wrocławia
- Kazek
Re: Pozdrowienia z Wrocławia
Witaj a ja bym bardzo chętnie obejrzał relację z Victory i Bismarka gdyz tych relacji jest tu bardzo mało a Victory wrecz wcale a jezeli to takie proste to nie powinno byc problemu z relacją . Nie musisz o nic pytać jak nie chcesz ale pokazuj wszyscy chętnie obejrza a zawsze to jest jakaś wskazówka dla innych jak to sie robi .Tu wszyscy wszystko pokazują wiec mówienie ze będe robił a nic nie pokaże jest troche samolubne i nie na namiejscu. Czy będziesz wszystkie modele budował w tym samym czasie bo tak to zrozumiałem .
Pozdrawiam Kazik 

- MikeB
Kazek pisze:Witaj a ja bym bardzo chętnie obejrzał relację z Victory i Bismarka gdyz tych relacji jest tu bardzo mało a Victory wrecz wcale a jezeli to takie proste to nie powinno byc problemu z relacją . Nie musisz o nic pytać jak nie chcesz ale pokazuj wszyscy chętnie obejrza a zawsze to jest jakaś wskazówka dla innych jak to sie robi .Tu wszyscy wszystko pokazują wiec mówienie ze będe robił a nic nie pokaże jest troche samolubne i nie na namiejscu. Czy będziesz wszystkie modele budował w tym samym czasie bo tak to zrozumiałem .
Będzie relacja

Za kilka dni postawię tematy w odpowiednich miejscach

Kaziu, będę sklejał 3 modele jednocześnie... Na 4 się nie porwę na razie... Doszedłem do wniosku, że czekając na związanie kleju, mogę go nałożyć na inne modele

Mój komentarz w stronę De Agostini:
W zasadzie "Victor'ię" nie zaliczyłbym na równi z pozostałymi dwoma okrętami, ponieważ tutaj czekamy 1 cały tydzień na 2 wręgi za 30 PLN

Mam nadzieję, że moje wywody na temat wydawcy nikogo nie uraziły, jeśli tak, z góry przepraszam. Rzecz jasna na pewno ukończę prenumeratę, jednak widząc już 5 numerów w kioskach, nie mogłem oprzeć się pokusie

--
W kilku miejscach znalazłem odwołanie do kogowego sklepiku... Ale nigdzie nie jestem w stanie zlokalizować jego linku.. Czy mogę prosić o podpowiedź? Z góry dzięki.
Pozdrawiam,
Michał
- mirek
MikeB pisze:W kilku miejscach znalazłem odwołanie do kogowego sklepiku... Ale nigdzie nie jestem w stanie zlokalizować jego linku.. Czy mogę prosić o podpowiedź? Z góry dzięki.
Pozdrawiam,
Michał
Sklepik już nie prowadzi działalności
Pozdrawiam Mirek Rybus