Witam!

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Maniac

Witam!

Post autor: Maniac »

Witam wszystkich,
mam nadzieję niebawem dołączyć do szeregów modelarzy szkutniczych, jednak moje doświadczenie w modelach jest niewielkie. Wszystko co do tej pory robiłem składało się na kilka prostych, drewnianych modeli, w których nawet klej nie był potrzebny ^^ liczę, że odnajdę tutaj wskazówki i wszystko co potrzebne żeby zacząć :) A tak z konkretów (od, których w sumie powinienem zacząć :D )to mam na imię Michał, mam 20 lat i mieszkam w Krakowie.
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Re: Witam!

Post autor: Andrzej1 »

Maniac pisze:...tak z konkretów (od, których w sumie powinienem zacząć :D )to mam na imię Michał, mam 20 lat i mieszkam w Krakowie.
pozdrawiam

Dziędobry

A we w "profilu pisi jako ten wón", że masz dziewiętnaście (słownie 19) - już nas oszukujesz ?
Ach ta młodzież, człowiek już niczego nie może być pewien.

Z ukłonami
Andrzej Korycki
Awatar użytkownika
Maniac

Post autor: Maniac »

Zawyżam wiek żeby nie wyjść na dziecko wśród Was (mam nadzieję, że to nie problem, że tak per Ty się zwracam)
20-stka za 2 miesiące
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Andrzej1 »

Maniac pisze:Zawyżam wiek żeby nie wyjść na dziecko wśród Was (mam nadzieję, że to nie problem, że tak per Ty się zwracam)
20-stka za 2 miesiące
pozdrawiam

Problemu nie ma.
A z tym Twoim wiekiem to się zmieni - obiecuję : przestaniesz zawyżać.
Baw się dobrze, póki co zrobiłeś pozytywne wrażenie, bez kłótni i bez błędów ortograficznych,
cud, k...a, jakiś.

Z ukłonami
Andrzej Korycki
ODPOWIEDZ