Witam!
Mam na imie Michal, mam obecnie 24 lata, pochodze z malej miejscowosci Andrychow na poludniu Polski. W wieku 18 lat wyjechalem za granice do pracy i juz siodmy rok mieszkam w miescie Liverpool UK.
Modelarstwem zajmuje sie od czasow gimnazjum, bedac nastolatkiem sklejalem kartonowe modele MM orz gpm. Znalazlem to wspaniale forum dosc niedawno i od kilku tygodni przegladalem je jako gosc, w koncu postanowilem zostac zarejestrowanym uzytkownikiem i stac sie czescia spolecznosci Kogi=)
Przez ostatnie kilka lat malo mialem czasu na sklejanie, mam w domu w sumie tylko 2 sklejone modele kartonowe, jest katedra w Reims francuskiego wydawnictwa Instant durable, oraz model czolgu
Challenger 2 wydawnictwa gpm ktorych zdjecia przedstawiam ponizej. Interesuje sie boksem oraz MMA, gram na gitarze elektrycznej. Tyle o mnie, jeszcze raz witam!
P.S sorry za brak polskich znakow!!
Witam!
- Stojgniew
Re: Witam!
Witaj!
Dobrze wyglądają Twoje modele. A Zatem postanowiłeś się odnaleźć w modelarstwie szkutniczym?
Dobrze wyglądają Twoje modele. A Zatem postanowiłeś się odnaleźć w modelarstwie szkutniczym?
W trakcie budowy: Golden Hind (Szkutnik)
- Karrex
Witaj na pokładzie.
Po Twoich modelach widać, że cierpliwości Ci nie brakuje, a to dobrze rokuje
i nie skończy się tylko na zamiarach
. Teraz tylko wybór modelu i techniki wykonania i czekam na relację.
Powodzonka na nowej drodze życia (czytaj modelarstwo szkutnicze)
.
Po Twoich modelach widać, że cierpliwości Ci nie brakuje, a to dobrze rokuje

Powodzonka na nowej drodze życia (czytaj modelarstwo szkutnicze)

Pozdrawiam
Karol
W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux
Pozłotnictwo

Karol
W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux
Pozłotnictwo

- Michal87
Dzieki za mile slowa=)
Modelarstwo szkutnicze to zawsze bylo dla mnie cos specjalnego, ale rowniez zawsze uwazalem ze modele zaglowcow sa najtrudniejsze, model juz mam wybrany ale narazie wciaz zbieram materialy i przegladam relacje aby sie cos jeszcze pouczyc, jak juz bede mial cos do pokazania to na pewno zaloze watek na forum, pozdrawiam!
Modelarstwo szkutnicze to zawsze bylo dla mnie cos specjalnego, ale rowniez zawsze uwazalem ze modele zaglowcow sa najtrudniejsze, model juz mam wybrany ale narazie wciaz zbieram materialy i przegladam relacje aby sie cos jeszcze pouczyc, jak juz bede mial cos do pokazania to na pewno zaloze watek na forum, pozdrawiam!