Witam!

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Michal87

Witam!

Post autor: Michal87 »

Witam!
Mam na imie Michal, mam obecnie 24 lata, pochodze z malej miejscowosci Andrychow na poludniu Polski. W wieku 18 lat wyjechalem za granice do pracy i juz siodmy rok mieszkam w miescie Liverpool UK.
Modelarstwem zajmuje sie od czasow gimnazjum, bedac nastolatkiem sklejalem kartonowe modele MM orz gpm. Znalazlem to wspaniale forum dosc niedawno i od kilku tygodni przegladalem je jako gosc, w koncu postanowilem zostac zarejestrowanym uzytkownikiem i stac sie czescia spolecznosci Kogi=)
Przez ostatnie kilka lat malo mialem czasu na sklejanie, mam w domu w sumie tylko 2 sklejone modele kartonowe, jest katedra w Reims francuskiego wydawnictwa Instant durable, oraz model czolgu
Challenger 2 wydawnictwa gpm ktorych zdjecia przedstawiam ponizej. Interesuje sie boksem oraz MMA, gram na gitarze elektrycznej. Tyle o mnie, jeszcze raz witam!
P.S sorry za brak polskich znakow!!
IMG_2846.JPG

IMG_2847.JPG

IMG_2848.JPG
Awatar użytkownika
Stojgniew

Re: Witam!

Post autor: Stojgniew »

Witaj!
Dobrze wyglądają Twoje modele. A Zatem postanowiłeś się odnaleźć w modelarstwie szkutniczym?
W trakcie budowy: Golden Hind (Szkutnik)
Awatar użytkownika
Karrex

Post autor: Karrex »

Witaj na pokładzie.
Po Twoich modelach widać, że cierpliwości Ci nie brakuje, a to dobrze rokuje :D i nie skończy się tylko na zamiarach ;). Teraz tylko wybór modelu i techniki wykonania i czekam na relację.

Powodzonka na nowej drodze życia (czytaj modelarstwo szkutnicze) :lol: .
Pozdrawiam
Karol

W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux

Pozłotnictwo

Obrazek
Awatar użytkownika
Michal87

Post autor: Michal87 »

Dzieki za mile slowa=)
Modelarstwo szkutnicze to zawsze bylo dla mnie cos specjalnego, ale rowniez zawsze uwazalem ze modele zaglowcow sa najtrudniejsze, model juz mam wybrany ale narazie wciaz zbieram materialy i przegladam relacje aby sie cos jeszcze pouczyc, jak juz bede mial cos do pokazania to na pewno zaloze watek na forum, pozdrawiam!
ODPOWIEDZ