Witajcie Drodzy Przyjaciele :)

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jeskom

Witajcie Drodzy Przyjaciele :)

Post autor: jeskom »

Hejka...

Mam na imie Maciej. Trafiłem do waszego wspaniałego forum dzięki znajomemu, który również ma tu swoje konto, i który mnie zaraził pasją modelarstwa. Już jako dziecko miałem tendencje do majsterkowania. W między czasie zająłem się grą na instrumentach muzycznych (grałem nawet na 10 - nie jednocześnie oczywiście :D )...o dziwo moje dzieciństwo nie zapowiadało we mnie majsterkowicza gdyż lubiłem psuć co się da :) ...
Tak więc do momentu aż nie poszedłem na studia zawsze znalazło się coś do naprawy, i w ten sposób zdobywałem umiejętności :)... Teraz już jako informatyk (a wiadomo to nie tylko zawód gdzie się pisze programy, ale i także składa komputery, naprawia je itp.) mogę powiedzieć, że robię to co lubię. No ale widząc jakie cuda robi znajomy już wiem, że mogę ze swoich umiejętności wydobyć sporo więcej przyjemności, no i mam nadzieje, że wy Drodzy Koledzy z forum KOGA pomożecie mi :).

Na zakończenie mam nadzieje, że nasza znajomość i współpraca w rozwijaniu pasji będzie wspaniałym doświadczeniem i życiową przygodą.

Pozdrawiam Wszystkich :)
Awatar użytkownika
RomekS
Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}

Re: Witajcie Drodzy Przyjaciele :)

Post autor: RomekS »

Bardzo ładne przywitanie.
Witam serdecznie,
czuj się swobodnie,
no i model trzeba będzie jakiś zacząć.
Awatar użytkownika
jeskom

Post autor: jeskom »

No moim pierwszym w życiu modelem będzie jacht motorowy "IRA". Narazie jestem w fazie organizacji miejsca pracy :), ale myślę że niedługo zacznę swoją relację z budowy.
Awatar użytkownika
Wojtass1818

Post autor: Wojtass1818 »

Witam na pokładzie. Ja bym na początek zaproponował coś prostszego celem nabrania wprawy i potrzebnych umiejętności :) Nie staram się umniejszyć kolegi umiejętności manualnych ale jedynie uratować jacht motorowy IRA przed błędami, jakie na początku przygody z modelarstwem zazwyczaj się pojawiają. Czy kolega się zastosuje do rady to już inna sprawa xD\

Pozdrawiam serdecznia
Tutaj robię zakupy: http://izmod.pl/
Awatar użytkownika
rychenko

Post autor: rychenko »

Witaj na Kodze mam nadzieję ze spodoba się Tobie nasze forum i będziesz mógł dużo czerpać z wiedzy i doświadczenia kolegów a i przy tym sam zbudujesz piękny model.
Pozdrawiam Ryszard
ODPOWIEDZ