Witam

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zvolack

Witam

Post autor: Zvolack »

Witam szanowne grono. Przedstawię się w kilku słowach. Jestem łodzianinem ale od niedawna mieszkam na stałe w Istebnej. Modelarstwo to moje drugie życie:) Jestem modelarzem kolejowym, zbudowałem kilka stacji, przystanków, tuneli, mostów również tabor np Pociąg Pancerny "Śmiały" Wszystko od podstaw na podstawie dokumentacji zdjęciowej bądź planów http://www.forum.martel.pl/viewtopic.php?t=10274&start=80 Modele szkutnicze pociągały mnie od zawsze a że mój Tato był marynarzem, pływał na Darze Pomorza, MS Batory, MS Beniowski postanowiłem zacząć zbudować modele pływające RC. Czytam forum od dawna a ponieważ budowa pierwszego modelu niedawno ruszyła postanowiłem się ujawnić i przywitać.
Pozdrawiam Zvolack.
www.zwolakowka.pl
Awatar użytkownika
rychenko

Re: Witam

Post autor: rychenko »

Witaj na Kodze !!! z niecierpliwością czekamy na Twoja relacje ciekaw jestem co zacząłeś budować za model a jak jeszcze będzie to Rc to tym bardziej jestem ciekaw.
Pozdrawiam Ryszard
ODPOWIEDZ