Witam

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bartek85

Witam

Post autor: bartek85 »

Witam wszystkich miłośników modelarstwa, mam na imię Bartek mam 26lat, modelarstwem interesuję się od dziecka(tzn bardziej modele plastikowe, później papierowe), mój pierwszy żaglowiec, który złożyłem miałem wtedy jakieś 13lat, wykonałem z zapałek około 30cm, ale leży gdzieś na wysypisku :). Od dłuższego czasu szukałem jakiegoś ciekawego projektu żaglowca, aż w końcu przypadkiem trafiłem na papierowy model czarnej perły ale za mały a chciałem coś większego miał około 30cm ale dobrze, że mam skaner powiększyłem wszystkie elementy około 70cm i przełożyłem na drewno, składam go już jakieś 3-4 miesiące ale efekty są, zdjęcia zamieściłem w galerii, ale zaczęły się robić schody i w poszukiwaniu pomocy przypadkiem trafiłem na wasze forum, spodobało mi się więc postanowiłem się zarejestrować. Zdjęciasą troszke nieaktualne, ponieważ do modelu doszły okienka i jestem w trakcie robienia balustrad, ale jak je skończe to dorzucę następne fotki. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ