Witam wszystkich,
Nazywam się Przemek jestem z Pruszcza Gdańskiego:)
Dawno, dawno temu (w czasach podstawówki i liceum) kleiłem plastikowe modele czołgów i samolotów. Ostatnio postanowiłem powrócić do starego hobby (już trochę na poważniej). Odpytałem wujka Google o "modelarstwo" i tak trafiłem na Kogę - trochę poczytałem i pomyślałem: dlaczego nie zabrać się za modele kartonowe / drewniane?
No cóż zobaczymy czy dam radę:) Na razie zakupiłem trochę narzędzi oraz karton i zabieram się z dżonkę.
Liczę na dobre rady od bardziej doświadczonych modelarzy:)
Dzień dobry, cześć i czołem
- Śliwa
Re: Dzień dobry, cześć i czołem
Cześć czołem, kluski z rosołem.
Witam.
Dżonka? łeee. Ja tam bym od Victorego zaczynał. Ale to do Ciebie należy decyzja.
Ja osobiście Ciebie serdecznie witam, a do profilu nie zaglądam.
Witam.
Dżonka? łeee. Ja tam bym od Victorego zaczynał. Ale to do Ciebie należy decyzja.
Ja osobiście Ciebie serdecznie witam, a do profilu nie zaglądam.
Mam na imie Psyduck.
- Tomasz 1976
Re: Dzień dobry, cześć i czołem
Witaj Przemku.
Klejenie plastikowych modeli to nie to samo co fornir i drewno. Tak jak planujesz, zabierz się za dżonkę, załóż relacje z budowy a zanim o cos zapytasz poszukaj odp. na forum. Życzę powodzenia i pięknych modeli w przyszłosci.
Pozdrawiam Tomasz.
Klejenie plastikowych modeli to nie to samo co fornir i drewno. Tak jak planujesz, zabierz się za dżonkę, załóż relacje z budowy a zanim o cos zapytasz poszukaj odp. na forum. Życzę powodzenia i pięknych modeli w przyszłosci.
Pozdrawiam Tomasz.
Pozdrawiam Tomasz S.
w porcie; Dżonka, Koga Elbląska 1:75,
w stoczni;
w planach; Santa Maria
w porcie; Dżonka, Koga Elbląska 1:75,
w stoczni;
w planach; Santa Maria