Witam wszystkich bardzo serdecznie !!!!

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jozwa1975

Witam wszystkich bardzo serdecznie !!!!

Post autor: Jozwa1975 »

Nazywam się Józef mam 37 lat. Mieszkam za granica. Modelarstwo to dla mnie całe życie. Mam na swoim koncie kilka modeli. Pare samolotów oraz kilka okretow. Niestety miałem trochę przerwy w dlubaniu w drewnie i planach modelarskich. Po kilku latach z wielka przyjemnością wróciłem do tego. W swojej stoczni mam w tej chwili rozpoczęta budowę USS Arizona która ma ponad dwa metry długości. Postaram się w najbliższym czasie pokazać co mi z tego wychodzi. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i jestem pełen podziwu dla waszych pięknych modeli !!!!
Awatar użytkownika
jeskom

Re: Witam wszystkich bardzo serdecznie !!!!

Post autor: jeskom »

witaj no i czekamy za relacją z budowy..tymczasem możesz wrzucić tu fotkę swojej floty abyśmy widzieli co tam nadłubałeś przez te lata :D
Awatar użytkownika
Joker 2

Post autor: Joker 2 »

Witam serdecznie na pokładzie jeszcze jednego mołośnika pływającej broni pancernej .
Awatar użytkownika
Borek
Lokalizacja: {"name":"Polska Wroc\u0142aw","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Borek »

No to pokaż Pan Arizonę bo bardzo jestem ciekawy tego kolosa :) Ponad dwa metry - to w tej skali można ładnie z pancernikiem poszaleć
Pozdrawiam serdecznie Piotr
ODPOWIEDZ