Witam

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Barnaba

Witam

Post autor: Barnaba »

Witam wszystkich forumowiczów.
Kadet Barnaba prosi o pozwolenie wejścia na pokład ;) Barnaba to ksywka - na imię mam Rafał i mieszkam w Iławie woj. warmińsko-mazurskie. Pierwszy model kartonowy to MM myśliwiec Ła-7 było to bodajże w 1982r. Były też i pływadła; z żagli Cutty Sark, Victory, Golden Hind i jeszcze dwa inne których nazw nie pomnę. Teraz, od 2004 (po 4 latach przerwy) głównie kleiłem czołgi. Kogę i cuda które tu się dzieją pokazał mi kolega z pracy no i wzięło mnie:) Od września 2011 kleję HMS Bellona, oklejając model okleiną - relację założę w ten weekend. Bardzo się cieszę, że mogę być uczestnikiem tak zacnego forum i czerpać z niego wiedzę i inspirację do sklejenia mojego pierwszego modelu z wykorzystaniem drewna i jego pochodnych.
Pozdrawiam wszystkich
Rafał Kocięda
Awatar użytkownika
rychenko

Re: Witam

Post autor: rychenko »

Witaj Barenaba na podkładzie , mam nadzieję ze będziesz się dobrze czuł w naszym towarzystwie , rad ale słów krytyki nie szczędzimy :lol: . Iława to piękne miasteczko często tam bywam u rodzinki no i oczywiście pływamy na Jezioraku . Witaj jeszcze raz!
Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
Kazek

Re: Witam

Post autor: Kazek »

Witaj Rafale na Kodze – baw się dobrze w naszym gronie modeluj i pokazuj, co modelujesz . Widzę ze ostatnio Bellona jest w modzie i kilku tu chłopaków już ostro działa, więc twoja relacja będzie na pewno z uwagą śledzona. Szkoda ze nie przyszedłeś na Koge od początku swej budowy no, ale lepiej późno niż wcale :D Powodzenia .
Pozdrawiam Kazik :)
ODPOWIEDZ