Witam wszystkich :)

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek89

Witam wszystkich :)

Post autor: Marek89 »

Witam :)
Nazywam się Marek. Mam 23 lata. Pochodzę z Raciborza, a obecnie mieszkam we Wrocławiu. Zabawę z modelarstwem zacząłem już jako dziecko. Pierwsze moje modele były głównie z plastiku, ale zdarzyły się też z kartonu :) Obecnie zacząłem zabawę z modelami z drewna :) Pierwszy drewniany model jest już zbudowany :) nie jest może idealny, ale jak na pierwszy raz jestem z niego zadowolony :)

Obrazek

Obrazek

Niestety w tej chwili nie posiadam więcej zdjęć tego modelu, ale jak tylko będę miał możliwość to pokaże więcej zdjęć :)

Obecnie na stoczni mam:

Bryg Corsair firmy OcCre

Obrazek

Więcej zdjęć pokażę w osobnym temacie z relacji budowy :)
Awatar użytkownika
mati
Lokalizacja: {"name":"","desc":"Sosnowiec,G\u00f3rno\u015bl\u0105sko-Zag\u0142\u0119biowska Metropolia,wojew\u00f3dztwo \u015bl\u0105skie,Polska,pl","lat":"50.2780834&am

Re: Witam wszystkich :)

Post autor: mati »

Witaj na forum

No i pierwsze koty za płoty... model zbudowany a i drugi na warsztacie.

Ale daj sobie spokój z tymi zestawami i zacznij budować z porządnych materiałów a zobaczysz jaką będziesz miał satysfakcje...

Pozdrawiam
Mateusz
The world is yours...
Awatar użytkownika
Sebastian.M

Post autor: Sebastian.M »

Witam kolegę z Raciborza
Awatar użytkownika
Marek89

Post autor: Marek89 »

mati: Na czymś trzeba się uczyć, a te modele do nauki są dobre :) a na te budowane od podstaw przyjdzie czas :)

Sebastian.M: Witam :)
ODPOWIEDZ