W zasadzie to sprawa jest kierowana do Admina - a do całej Ekipy jako wsparcie.
Sprawa tyczy się kwestii czytania regulaminu oraz przywitania - nie ma tygodnia, żeby ktoś nowy nie został poinstruowany o tym, że nie czytał regulaminu i się nie przywitał itp. Tak się akurat składa, że nikt (prawie) tego nie czyta a te ciągłe upomnienia to już staje się uciążliwe.
Proponuje jakąś zmiane w tym kierunku – tak, żeby podczas rejestracji gość widział czarno na białym, że jeśli się nie przywita / nie przeczyta regulaminu to go system nie przepuści do napisania posta czy utworzenia tematu – mysle, że da się coś takiego zrobić bez problemu.
Pozdro
Regulamin, przywitalnia itp.
- muli9
- Lokalizacja: {"name":"Polska Rzesz\u00f3w","desc":"","lat":"","lng":""}
- Kontakt:
- bartes123
Re: Regulamin, przywitalnia itp.
To byś pierwszy musiał wylecieć, bo do tej pory go nie przeczytałeś...
- muli9
- Lokalizacja: {"name":"Polska Rzesz\u00f3w","desc":"","lat":"","lng":""}
- Kontakt:
jeśli to będzie wymagało mojej ofiary ok... ale do połowy przeczytałem 

- jeskom
muli jak byś się choć trochę oriętował w dziedzinie IT to byś wiedział że twój pomysł jest nie do końca realny.
Nowy członek musiałby przeczytać regulamin, następnie wypełnić quiz i jeżeli odpowie źle na pytania to wtedy system go odrzuci. Ale osobiście jak bym ja miał się w ten sposób logować to szkoda czasu ....
z kolei są fora gdzie najpierw musisz przewinąć paskiem regulamin i odhaczyć na końcu, że się zgadzasz na powyższe zasady - ale co to da jak i tak nikt tego nie przeczyta bo spieszy mu się, aby się zalogować.
trzeba by było wstawić z góry rubryki do wypełnienia które od razu spełnią zasady forum - ale admin się w to raczej bawić nie będzie
jednym słowem: Hamstwo Kogowe jest jedyną grupą i formacją, która może nauczyć przyszłych użytkowników tego czy innego forum czytać regulamin przy zapisywaniu się na forum
Nowy członek musiałby przeczytać regulamin, następnie wypełnić quiz i jeżeli odpowie źle na pytania to wtedy system go odrzuci. Ale osobiście jak bym ja miał się w ten sposób logować to szkoda czasu ....
z kolei są fora gdzie najpierw musisz przewinąć paskiem regulamin i odhaczyć na końcu, że się zgadzasz na powyższe zasady - ale co to da jak i tak nikt tego nie przeczyta bo spieszy mu się, aby się zalogować.
trzeba by było wstawić z góry rubryki do wypełnienia które od razu spełnią zasady forum - ale admin się w to raczej bawić nie będzie
jednym słowem: Hamstwo Kogowe jest jedyną grupą i formacją, która może nauczyć przyszłych użytkowników tego czy innego forum czytać regulamin przy zapisywaniu się na forum