Powitanie

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Jaszek

Powitanie

Post autor: Jaszek »

Witam wszystkich serdecznie,

Mam na imię Rafał, mam 26 lat i mieszkam w Rybniku.

Modelarstwo podoba mi się od kiedy pamiętam, i "podobać się" to chyba najodpowiedniejsze słowo określające moją dotychczasową przygodę z tym rzemiosłem. Od niedawna modelarstwem zacząłem się interesować i tak znalazłem Was, dzięki czemu z kolei podjąłem decyzję, że od podziwiania, przez interesowanie się powinienem przejść na kolejny etap, którym jest... tworzenie.

Dlaczego szkutnictwo? Chyba bardziej ciągnie mnie do żagli, niż do skrzydeł czy kół:)

W czasach szkoły podstawowej czyli zdrowo ponad dekadę temu udało mi się ukończyć kilka modeli z czasopisma "Mały Modelarz" oraz kilka modeli budowli z jakichś czeskich wycinanek, bo w tamtym czasie mój ojciec pracował właśnie w Czechach skąd przywoził mi takie prezenty:) Po ów modelach do dziś niestety zachowały się jedynie wspomnienia więc nie mam się czym zbytnio pochwalić.

Forum koga.net.pl studiuję od jakiegoś tygodnia i muszę przyznać, że stało się ono dla mnie źródłem inspiracji, i wyznaczyło w życiu nowy cel. Ów celem na dzień dzisiejszy jest jak przystało na początkującego modelarza-szkutnika oczywiście... Kogowa Dżonka :)

PS. Relacja wkrótce.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
jeskom

Re: Powitanie

Post autor: jeskom »

witaj w naszym gronie :D..w sprawach modelarskich napewno uzyskasz u nas pomoc

teraz zakładaj relację z budowy twojej Dżonki.
Awatar użytkownika
baniokdh

Re: Powitanie

Post autor: baniokdh »

Witam kolegę po sąsiedzku Żory się kłaniają.
nie ma ludzi normalnych
są tylko nieprzebadani
ODPOWIEDZ