Witam wszystkich!!
-
Witam wszystkich!!
Witam, nazywam się Łukasz(30 L.), i zaczynam zabawę z modelarstwem szkutniczym, chciałem się podzielić relacją z budowy mojego pilota lecz niestety zostało mi kilka fotek po awarii komputera :/ (dokładnie 2 zdjęcia). szkoda że wcześniej nie wpadłem na te Forum...Pozdrawiam
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Re: Witam wszystkich!!
Witamy Ciebie Łukaszu na pokładzie.
Rozumiemy, że przepadły wszystkie poprzednie zdjęcia wraz z komputerem, ale
wydaje mi się, że nie przepadł model i wszystkie aparaty fotograficzne z Twojego
otoczenia. Może, choć wiem, że to wyzwanie, zrobić kolejne zdjęcia i te nowe zamieścić ?
Poza Tym napisz coś jeszcze o sobie, czy pracujesz, czy na utrzymaniu mamusi, czy ... ?
Pytania mnożą się jak króliki a piniędze jak impotenty.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Rozumiemy, że przepadły wszystkie poprzednie zdjęcia wraz z komputerem, ale
wydaje mi się, że nie przepadł model i wszystkie aparaty fotograficzne z Twojego
otoczenia. Może, choć wiem, że to wyzwanie, zrobić kolejne zdjęcia i te nowe zamieścić ?
Poza Tym napisz coś jeszcze o sobie, czy pracujesz, czy na utrzymaniu mamusi, czy ... ?
Pytania mnożą się jak króliki a piniędze jak impotenty.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
-
Re: Witam wszystkich!!
Hehe, nie no pracuję jako monter sieci komórkowych (alpinista przemysłowy), składam całą elektronikę, programuję i puszczam w ruch komercyjny, ale nie będę Wam tu smucił o pracy. Jestem żonaty od 10 lat, i mam córeczkę Wiktorię:) także nie na garnuszku mamy
, a co do fotek to wrzucę kilka na pewno tylko do jakiego działu zamieścić te fotki???, dzisiaj po raz pierwszy wodowałem mojego pilota z "bebechami"
no i małe rozczarowanie, najpierw problemy z napędem potem siadł mi akumulatorek, lecz pilocik przez 15 min pływał zgrabnie:D
Miał ktoś błąd serwera 500 (przy wrzucaniu zdjęcia profilowego)
Pozdrawiam

no i małe rozczarowanie, najpierw problemy z napędem potem siadł mi akumulatorek, lecz pilocik przez 15 min pływał zgrabnie:D
Miał ktoś błąd serwera 500 (przy wrzucaniu zdjęcia profilowego)
Pozdrawiam