Witajcie :)

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Moritz

Witajcie :)

Post autor: Moritz »

Nazywam się Maurycy, pochodzę z Tczewa, mam ja wiosenek 22. Witam wszystkich serdecznie :)

Co do modelarstwa, to w sumie od małego szkraba interesowałem się tym tematem. Dzięki matce, która pielęgnowała moje zacięcie- mogę z dumą wkroczyć w świat prawdziwych, porządnych modeli.
Jako etap w podróży do... czegoś większego. Kto wie, może pełnowymiarowych jednostek?

Jeśli chodzi o sprzęt, który sklejałem, to są to w 100% modele plastikowe- aczkolwiek jako ex-uczeń szkoły Plastycznej w Gdyni-Orłowie miałem jako-taki kontakt z drewnem i rzeźbiarstwem. Sklejało się samoloty, statki, czołgi, swego czasu miałem z 30 samochodów z zestawów Bburago 1/24. Potem przyszedł czas na pasję rekonstruktora średniowiecza, gdzie treningi i ogólne koszty tego hobby skutecznie zajmowały mi czas, toteż na sześć ostatnich lat modelarstwo stało na półce w postaci plastikowego Black Falcona sklejonego w... nietypowy sposób, którym chętnie się kiedyś podzielę (o ile będzie ktoś zainteresowany tym... plasticzakiem).

Ech, rozgadałem się zanadto. Cóż, właśnie przeglądam forum w poszukiwaniu ofiary do zrobienia modelu i za cholerę nie mogę się zdecydować- na pewno interesują mnie nietypowe jednostki :D

Pozdrawiam i liczę, że się tu zadomowię (jak na Tczewianina przystało?)

PS. Próbowałem wgrać avatar, jednak strona wyświetla "Błąd serwera". To jakiś ewidentny błąd czy avatary dla nowych użytkowników zostały wyłączone?
Yo, ho, haul together, hoist the colours high...
Heave ho, thieves and beggars, never shall we die...
Awatar użytkownika
Sance

Re: Witajcie :)

Post autor: Sance »

Moritz pisze:
PS. Próbowałem wgrać avatar, jednak strona wyświetla "Błąd serwera". To jakiś ewidentny błąd czy avatary dla nowych użytkowników zostały wyłączone?

Witaj kolego.
Na pewno poczujesz się tu jak w domu.
Co do awatarów jesteś kolejną osobą która nie może wgrać avatara a pytanie trzeba skierować do admina
Obrazek
ODPOWIEDZ