Co do modelarstwa, to w sumie od małego szkraba interesowałem się tym tematem. Dzięki matce, która pielęgnowała moje zacięcie- mogę z dumą wkroczyć w świat prawdziwych, porządnych modeli.
Jako etap w podróży do... czegoś większego. Kto wie, może pełnowymiarowych jednostek?
Jeśli chodzi o sprzęt, który sklejałem, to są to w 100% modele plastikowe- aczkolwiek jako ex-uczeń szkoły Plastycznej w Gdyni-Orłowie miałem jako-taki kontakt z drewnem i rzeźbiarstwem. Sklejało się samoloty, statki, czołgi, swego czasu miałem z 30 samochodów z zestawów Bburago 1/24. Potem przyszedł czas na pasję rekonstruktora średniowiecza, gdzie treningi i ogólne koszty tego hobby skutecznie zajmowały mi czas, toteż na sześć ostatnich lat modelarstwo stało na półce w postaci plastikowego Black Falcona sklejonego w... nietypowy sposób, którym chętnie się kiedyś podzielę (o ile będzie ktoś zainteresowany tym... plasticzakiem).
Ech, rozgadałem się zanadto. Cóż, właśnie przeglądam forum w poszukiwaniu ofiary do zrobienia modelu i za cholerę nie mogę się zdecydować- na pewno interesują mnie nietypowe jednostki

Pozdrawiam i liczę, że się tu zadomowię (jak na Tczewianina przystało?)
PS. Próbowałem wgrać avatar, jednak strona wyświetla "Błąd serwera". To jakiś ewidentny błąd czy avatary dla nowych użytkowników zostały wyłączone?