Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
Witam, Na Kodze jestem już od jakiegoś czasu, czytam, uczę się i podziwiam. Ale się jeszcze tutaj nie witałem. Na karku mam 40 wiosen (wiem młody jestem ). Modelarstwo od zawsze, od małego: kolejka H0 a z tym związane budynki i makieta, szybowiec bodajże czapla w kółku modelarskim, potem kilka samolotów z MM i cała sterta samolotów 1:72 (plastik), Tobruk i HMS Penelope również z MM, w między czasie jakaś ruska motorówka z napędem (jest jeszcze w piwnicy) a POTEM DŁUGO, DŁUGO NIC. Do modeli wróciłem całkiem nie dawno. Zacząłem z Batavią (Revell) ale w między czasie pojawił się Sovereign z DeAgostini no i wpadłem. Karol/Karrex pewnie zna moją relację na Shipmanie. Mój imiennik już tu jest też z Severynem ale jeżeli byłoby zainteresowanie to również bym zagościł (myślałem, że będzie wysyp jak przy Vitku, no to się nie pchałem ). Następny model to już na pewno od podstaw. pozdrawiam Paweł
Ostatnio zmieniony 29 sie 2013, 10:03 przez ppawpp, łącznie zmieniany 1 raz.
Witaj na pokładzie Kogi. Jak tylko znajdziesz czas, to podziel się swoimi zmaganiami. Przy moim galeonie wzoruję się m.in. na Batavi i Sovereign'ie, więc obie jednostki (również Twoje relacje) są mi znane. Powodzenia.
Pozdrawiam
Karol
W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux