Powitanie

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DjHardy

Powitanie

Post autor: DjHardy »

Witam Serdecznie.

Mam na imię Przemek, aktualnie mieszkam w Szczytnie. Co do wieku, to druga osiemnastka w połowie na karku (28), pracujący księgowy ( nie mafijny :D ). Modelarstwem zajmowałem się od podstawówki, głównie małe modele kartonowe (statki i samoloty), nie koniecznie zrobione najlepiej :D. Liceum, studia, własna rodzina to czas przerwy, jednak ostatnio kolega przywiózł mi model Titanica z kolekcji Hachette, no i bakcyl wrócił jak piorun. Każda wolna chwila, to przyklejanie poszycia, szlifowanie itd. Nie dokończyłem jednego, a już przeszukuję neta w poszukiwaniu planów na kolejny model :D Liczę na pomoc kolegów i koleżanek w trakcie budowy, ponieważ modelarstwo kartonowe ma się raczej nijak do obróbki drewna.

Pozdrawiam,
Przemek
Awatar użytkownika
PanLipazMiodem

Re: Powitanie

Post autor: PanLipazMiodem »

Witaj na pokładzie i czym prędzej pokaż na zdjęciach swoje dokonania a najlepiej jakbyś założył jakąś relację z Titanica. Się oceni i zobaczy :)

Pozdrawiam
Też Przemek
ODPOWIEDZ