Dzień dobry :)

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Radosłek

Dzień dobry :)

Post autor: Radosłek »

Witam serdecznie,

Nazywam się Radek, mam tylko 15 lat (młodzik ze mnie :D).
Modelarstwem zajmuję się już od jakiegoś czasu.. Kiedyś tata robił modele kartonowe, troche próbowałem , potem przestałem.. Teraz znowu próbuje :D. Lecz oprócz modeli kartonowych i plastikowych chciałbym coś więcej.. Zainteresowało mnie bardzo modelarstwo szkutnicze, więc czytam, czytam i czytam.

Jedyne czego mi brakuje - jak u nastolatków - to cierpliwość. Mam nadzieję, że ją sobie wyrobię :).

Zacznę oczywiście od dżonki (a jakże) gdyż uważam, że nie jest taka brzydka jak wielu uważa, a można się z niej wiele nauczyć :).
Do zobaczenia na poście z moimi wypocinami ;p. Zdobędę materiały i biorę się do roboty ! Oczywiście pytań będę miał od groma, więc ..

Wszystkich serdecznie witam,
Radek
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Re: Dzień dobry :)

Post autor: Andrzej1 »

Witaj na pokładzie.
Do dżonki wszystkie materiały masz w domu w pawlaczu a narządy zakupisz za niewygórowaną kwotę
w najbliższym papierniczym. Zresztą, z tego, że Twój tato budował, to wynika, że narządy leżą obok materiałów. Pozostaje klej.

Miłej zabawy
Z ukłonami
Andrzej Korycki
ODPOWIEDZ