Witam serdecznie,
Nazywam się Radek, mam tylko 15 lat (młodzik ze mnie :D).
Modelarstwem zajmuję się już od jakiegoś czasu.. Kiedyś tata robił modele kartonowe, troche próbowałem , potem przestałem.. Teraz znowu próbuje :D. Lecz oprócz modeli kartonowych i plastikowych chciałbym coś więcej.. Zainteresowało mnie bardzo modelarstwo szkutnicze, więc czytam, czytam i czytam.
Jedyne czego mi brakuje - jak u nastolatków - to cierpliwość. Mam nadzieję, że ją sobie wyrobię :).
Zacznę oczywiście od dżonki (a jakże) gdyż uważam, że nie jest taka brzydka jak wielu uważa, a można się z niej wiele nauczyć :).
Do zobaczenia na poście z moimi wypocinami ;p. Zdobędę materiały i biorę się do roboty ! Oczywiście pytań będę miał od groma, więc ..
Wszystkich serdecznie witam,
Radek
Dzień dobry :)
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Re: Dzień dobry :)
Witaj na pokładzie.
Do dżonki wszystkie materiały masz w domu w pawlaczu a narządy zakupisz za niewygórowaną kwotę
w najbliższym papierniczym. Zresztą, z tego, że Twój tato budował, to wynika, że narządy leżą obok materiałów. Pozostaje klej.
Miłej zabawy
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Do dżonki wszystkie materiały masz w domu w pawlaczu a narządy zakupisz za niewygórowaną kwotę
w najbliższym papierniczym. Zresztą, z tego, że Twój tato budował, to wynika, że narządy leżą obok materiałów. Pozostaje klej.
Miłej zabawy
Z ukłonami
Andrzej Korycki