Witam...

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Maslak_serock

Witam...

Post autor: Maslak_serock »

Witam mam na imię Dominik mam 25 lat, z wykształcenia jestem mechanikiem samochodowym, zawodowo zajmuje się serwisem łodzi oraz sprzętu wodnego,
Zaczynam dopiero ,,zabawe,, klejenia modeli. W związku z tym że moja prace traktuje też jako hobby chciałbym spróbować zbudować coś swojego,

Przepraszam jeśli kogoś urazilem tym że najpierw napisałem post a później się przedstawilem tutaj
Awatar użytkownika
Zdzisław

Re: Witam...

Post autor: Zdzisław »

Witaj
Dominik my tutaj wszyscy jesteśmy hobbystami. Nie przejmuj się tym co piszą na Twój temat. Potraktuj to jako chrzest na kodze. A tak w ogóle obydwa Wojtki to fajne chłopaki. Mnie też kiedyś tak przeciągnęli pod kilem że zastanawiałem się co ja tu robię na kodze, ale przeszło mi i teraz jest fajnie. Jeżeli modelarstwo to będzie naprawdę Twoja pasja to nie przepraszaj tylko bierz się do roboty i pokazuj co potrafisz.
Pozdrawiam serdecznie Zdzisław
PS
Dobra rada, na początek to lepiej nie wdawaj się w dyskusję na SB
Awatar użytkownika
paniol2005

Post autor: paniol2005 »

No hejka , witamy na pokładzie .
Pozdrwiam - Tomek
Awatar użytkownika
paniol2005

Post autor: paniol2005 »

Zdzisław pisze:PS
Dobra rada, na początek to lepiej nie wdawaj się w dyskusję na SB

A to czemu , SB gryzie ?
Zdzisławie , po mnie "pojechali" po pierwszym poście (w przywitalni , za przecinek ...) .
Na SB jest dyskusja niekiedy bardziej merytoryczna niż na forum - niestety .
Tam można rozwiązać problem (zazwyczaj) prędzej niż w założonym temacie .
To , że tam można zaraz dostać zjeb..... to nie jest wadą SB , wręcz zaletą by nie publikować kaszany w poście i potem prowadzić niekiedy durne dyskusje w danym temacie .
Więc proszę Cię , nie strasz Kolegi dyskusją z ludźmi co mają pojęcie .

Nie mogłem edytować :(
Pozdrwiam - Tomek
Awatar użytkownika
Zdzisław

Post autor: Zdzisław »

Witaj Tomek
Ja akurat na forum nie oberwałem. Natomiast na SB to tak po mnie przejechali, że zastanawiałem się czy nie zabrać swoich zabawek i nie uciekać do swojej piaskownicy. Na drugi dzień na SB zapytano mnie jak czuję się po przeciągnięciu pod kilem i dowiedziałem się że był to mój chrzest na kodze. Ale wytrzymałem i teraz na kodze czuję się tak jak w swoim domu.
Pozdrawiam Zdzisław
ODPOWIEDZ