Witam wszystkich
- Bielszczanin
Witam wszystkich
Witam serdecznie. Mam na imię Adam, mieszkam i pracuję w Bielsku-Białej. Jestem technikiem budowlanym (budownictwo ogólne, technologia drewna). Poza modelarstwem interesuje mnie fotografia i akwarystyka. Modelarstwo wciągnęło mnie kilka lat temu, kiedy to kupiłem w Mielnie pamiątkę- żaglowiec Santa Maria. Był tak paskudny, że aż ładny. Postanowiłem go przebudować, niewiele z tego wyszło, ale zainteresowanie zostało. Mam kilka modeli, które chciałbym ukończyć. Rejestrując się na portalu liczę na Wasze fachowe uwagi i pomoc w szczegółach. Pozdrowienia.
- Tomasz 1976
Re: Witam wszystkich
Witaj Adamie.
Ja też jestem początkującym w dziedzinie modelarskiej, od kilku lat jestem na tym forum, znajdziesz tu ogrom wiedzy i wielu znakomitych modelarzy. Pamiętaj jednak że zanim o coś zapytasz sprawdź czy ten temat nie był już na forum poruszany.
Przez wiele lat miałem akwaria ostatnie to 360-ka hodowałem w nim skalary (pasiaki), może jeszcze kiedyś do tego wrócę, zbiornik czeka.
Życzę Ci powodzenia w modelarstwie.
Pozdrawiam Tomasz.
Ja też jestem początkującym w dziedzinie modelarskiej, od kilku lat jestem na tym forum, znajdziesz tu ogrom wiedzy i wielu znakomitych modelarzy. Pamiętaj jednak że zanim o coś zapytasz sprawdź czy ten temat nie był już na forum poruszany.
Przez wiele lat miałem akwaria ostatnie to 360-ka hodowałem w nim skalary (pasiaki), może jeszcze kiedyś do tego wrócę, zbiornik czeka.
Życzę Ci powodzenia w modelarstwie.
Pozdrawiam Tomasz.
Pozdrawiam Tomasz S.
w porcie; Dżonka, Koga Elbląska 1:75,
w stoczni;
w planach; Santa Maria
w porcie; Dżonka, Koga Elbląska 1:75,
w stoczni;
w planach; Santa Maria