Cześć wszystkim. Nazywam się michał, mam 15lat i jestem dopiero poczatkującym modelarzem. Nie złozyłem jeszcze żadnego statku, ale mam już cztery zaczętę, własnej roboty. Kiedyś składałem samoloty i czołgi z drewna i papieru, ale są zbyt mało skompliowane.
Widziałem trochę waszych modeli na forum i jestem pod dużym wrażeniem, też tak chciałbym umieć. Nie będę robic zdjęć bo nie mam aparatu, ale jak coś zacznę to coś wymyślę. Jetstem zadowolony z tej strony, że wogóle taka istnieje, ale przez pewien moment myślałem, że jest przestarzała, bo w galerii są zdjęcia z 2005 roku. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego hobby.:)
Cześć
- michji
- Lokalizacja: {"name":"Polska Tczew","desc":"","lat":"","lng":""}
Odp:Cześć
Te statki prawdę mówiąc są mojego wlasnego projektu. Podpatruję niekturę rzeczy od innych statków i łączę je w całkiem inny model. Ale za to moje statki mają pokłady do zdejmowania i można wszedzie pod pokład zaglądać. Te co buduję to raczej takie zabawki i nieco większe od tych ze sklepu, staram się aby wszystko w nich było ruchome. Wogóle to ja buduję takie miasto w którym jest port forteca i parę domów, narazie to mam jeszcze nie dokończoną fortecę, która na poczatku ma być stocznią. Robię też ludzi wielkości na maksa do 6,5 cm(to jest w przeliczeniu 2 m)
Bardzo lubię takie zabawki:)
Bardzo lubię takie zabawki:)
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Odp:Cześć
michji napisał:
Cześć....Raczej tak.....:pinch:
Chociaż .... ale chyba się myle....
.............................................

Mam pytanie. Czy istnieje statek z takim pochyłem dziobu?
Cześć....Raczej tak.....:pinch:
Chociaż .... ale chyba się myle....
.............................................