Witam
Zaczynam swoja pierwsza relacje .Ten modelik jest dla mnie małym testem wiedzy i umiejetności jakie posiadam na początku.Przy tym modelu chce się nauczyć jak prawidłowo wykonać model.
Dżonka (Ta Pierwsza moja )
- Poszukajacy
-
Re: Dżonka (Ta Pierwsza moja )
Super, czekam na wiecej. Powoli ucze sie tworzenia modeli i musze sie zwierzyc, ze podpatrywanie innych bardzo mi pomaga.
- muli9
- Lokalizacja: {"name":"Polska Rzesz\u00f3w","desc":"","lat":"","lng":""}
- Kontakt:
Re: Dżonka (Ta Pierwsza moja )
Fajnie, że zacząłeś od tego modelu bo do nauki w sam raz.
Pierwsze spostrzeżenia to za szybko starasz się iść do przodu - zauważ, że linie gdzie planki stykają się czołami są nierówne (każda przekrzywiona w inną stronę) oraz linie podziału też nie do końca sie pokrywają, - musisz więcej uwagi i staranności przykładać do tego - bo na większym modelu skończy się to zrywaniem pokładu i robotą na darmo.
Nie zniechęcaj się tym i spróbuj zrobić ten pokład jeszcze raz tym razem wolniej i dokładniej.
Pierwsze spostrzeżenia to za szybko starasz się iść do przodu - zauważ, że linie gdzie planki stykają się czołami są nierówne (każda przekrzywiona w inną stronę) oraz linie podziału też nie do końca sie pokrywają, - musisz więcej uwagi i staranności przykładać do tego - bo na większym modelu skończy się to zrywaniem pokładu i robotą na darmo.
Nie zniechęcaj się tym i spróbuj zrobić ten pokład jeszcze raz tym razem wolniej i dokładniej.