Efekt dzisiejszego popołudnia niewieliki , ale zawsze jakis.
Pokład zakończony, zejście na środkowy pokład równierz jeszce drabinki (może jutro z rana) jak znajdę chwilę ;)
Pozdrawiam robert82
Pozdrawiam robert82 ........................................................ W stoczni: DŻONKA USS CONSTITUTION CROSS SECTION 2X12 POUND USS ESSEX
Witam !!
Kolejnych kilka elemenyów na mojej sekcji , klapy furt z deseczek sosnowych , jufersy z wałeczka bukowego , łańcuszek miedziany malowany na czarno rzeby się tak nie rzucał w oczy ;) bo przecierz constitution nie miał łańcucha ( ale ja takowy miałem więc zamontowałem ). Ogólnie wygląda to tak ! ;)
Pozdrawiam robert82
Pozdrawiam robert82 ........................................................ W stoczni: DŻONKA USS CONSTITUTION CROSS SECTION 2X12 POUND USS ESSEX
Witam Wszystkich po przerwie !
Praca zawodowa trochę ogranicza pracę przy modelu , ale parę drobiazgów jest.
Wracając jeszcze do koloru to jednak zostawię biały.Moja sekcja nie jest stu procentową wierną kopią więc mogę sobie pozwolic na pewne ustępstwa ;) ( A poza tym w salonie mam białe dodatki i będzie się tam dobrze komponować z resztą ) :P
Jeszcze dzis może uda się coś dłubnąć.
Pozdrawiam robert82