Witam
Niedawno udało mi się drogą kupna nabyć za niewielka sumę taki oto okręt , szukałem w necie co to właściwie miało być ale nie udało mi się odnalezć . Prosze szanowne grono o pomoc .
Galleon do identyfikacji
- krystianszabla
Re: Galleon do identyfikacji
Panowie proszę o pomoc . Niestety nie mogę teraz zrobić zdjęcia galionu może to by pomogło |3 facetów w koronach |
- taganc
Witaj,
Kolego nikt Ci nie odpisuje, bo prawdopodobnie ta jednostka to jest wytwór czyjejś fantazji. Ktoś naoglądał się różnych jednostek i na ich wzór stworzył czystą ,,cepelię".
Aczkolwiek mogę się mylić bo nie jestem znawcą żaglowców.
Kolego nikt Ci nie odpisuje, bo prawdopodobnie ta jednostka to jest wytwór czyjejś fantazji. Ktoś naoglądał się różnych jednostek i na ich wzór stworzył czystą ,,cepelię".
Aczkolwiek mogę się mylić bo nie jestem znawcą żaglowców.
Pozdrawiam Tadeusz
- oksal
taganc pisze:... Ktoś naoglądał się różnych jednostek i na ich wzór stworzył czystą ,,cepelię"...
Tak, Tadek ma rację. Ciężko Ci będzie z tego zrobić replikę jednostki która służyła za wzór. Twoja jednostka, to próba budowy SOVERINGN OF THE SEA. W sieci znajdziesz pełno fotek i relacji. Na Kodze też jest

- krystianszabla
Dziękuje bardzo za pomoc. Jutro wrzucę kilka lepszych fotek i poproszę byście pomogli mi to jakoś bardziej zbliżyć do czegoś co pływało .Modelu z tego nie zrobię ale tak na ozdobę kredensu
-
oksal pisze:taganc pisze:... Ktoś naoglądał się różnych jednostek i na ich wzór stworzył czystą ,,cepelię"...
Tak, Tadek ma rację. Ciężko Ci będzie z tego zrobić replikę jednostki która służyła za wzór. Twoja jednostka, to próba budowy SOVERINGN OF THE SEA. W sieci znajdziesz pełno fotek i relacji. Na Kodze też jest
Święte słowa Panie Adamie i zgadzam się z Panem w 99 %