Lodołamacz-malowanie

Pierwsze kroki w modelarstwie szkutniczym
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Matejlipton

Lodołamacz-malowanie

Post autor: Matejlipton »

Witam tworze lodołamacz o nazwie "Lenin" i niewiem czego użyć aby pomalowane ścianki wyglądały jak metalowe
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Re: Lodołamacz-malowanie

Post autor: Andrzej1 »

Matejlipton pisze:Witam tworze lodołamacz o nazwie "Lenin" i niewiem czego użyć aby pomalowane ścianki wyglądały jak metalowe

Dzień dobry
Za mało informacji, żeby Tobie coś odpowiedzieć. Jedyną informacją pewną, przekazywaną przez
Twój post, jest to, że do ortografii też musisz się przyłożyć. "Nie" z czasownikami pisze się
rozłącznie. Chyba, że coś się w tej materii zmieniło a ja to przespałem.

Z czego ten Lenin jest budowany ?

Z ukłonami
Andrzej Korycki
Awatar użytkownika
Matejlipton

Post autor: Matejlipton »

Plany lodołamacza wydrukowałem i przykleiłem na tekture i zacząłem sklejać. I stanąłem w tym momencie gdzie muszę nakleić pewną część a gdy ją nakleje to nie będę miał komfortowego dostępu aby pomalować tą za nią , bo lekko przez okienka ją widać.Strzeszczając lodołamacz wykonuje z tektury.
Awatar użytkownika
Tomasz_D

Post autor: Tomasz_D »

Matejlipton pisze:Plany lodołamacza wydrukowałem i przykleiłem na tekture i zacząłem sklejać.

Obrazek
Awatar użytkownika
PanLipazMiodem

Post autor: PanLipazMiodem »

Wstaw jakieś zdjęcie żeby każdy widział o co Ci chodzi bo opis "...nakleić pewną część a gdy ją nakleje to nie będę miał komfortowego dostępu aby pomalować tą za nią , bo lekko przez okienka ją widać..." nic nie mówi.
Pokaż mądre zdjęcia a pomoc pewnie się znajdzie.

Pozdrawiam
Przemek
ODPOWIEDZ