Mini-hebel własnej roboty
- stefan
Odp:Mini-hebel własnej roboty
Ten przedmiot jest wystawiany na Allegro przynajmniej od pol roku i nieraz go ogladalem ale to mi wyglada na atrape...Czy mozesz mi przeslac na priv jakies fotki? ebde wdzieczny
- krzysztof
Mirku rozmawialiśmy juz o hebelkach z Dicka. Może w witrynie sklepu należałoby założyć dział zamówień, oczywiście myślę o zamówieniach na proponowane narzędzie połączone z przedpłatami, z uwagi aby zamawiający się nie rozmyślił.
Krzysztof
Krzysztof
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- mirek
Pomysł bardzo dobry !! Tak myślę . Napisałem wlasnie maila do firmy Dick z zapytaniami . Interesuje mnie nie tylko temat struga ale również drewna głównie bukszpan i heban . Zobaczę co mi odpiszą . Myślę , że będzie można z nimi współpracować
Pozdrawiam Mirek Rybus
- stach5
RomekS napisał:
Jak skombinowales cyrkiel redukcyjny ???
oczywiście niezawodne allegro polowalem na niego jakiś czas cena czasami dochdzila do wielkości astronomicznych aż w końcu upolowalem o ile pamiętam na kup teraz to za jakiś 70żl :)
pozdrawiam
stach5
Stanislaw Stoklosa
Jak skombinowales cyrkiel redukcyjny ???
oczywiście niezawodne allegro polowalem na niego jakiś czas cena czasami dochdzila do wielkości astronomicznych aż w końcu upolowalem o ile pamiętam na kup teraz to za jakiś 70żl :)
pozdrawiam
stach5
Stanislaw Stoklosa