Szlifierka taśmowa Proxxon BSL 220/E - sprzedam

Czyli warsztat szkutnika
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kapitansio
Lokalizacja: {"name":"Polska Tarn\u00f3w","desc":"","lat":"","lng":""}

Szlifierka taśmowa Proxxon BSL 220/E - sprzedam

Post autor: Kapitansio »

Z powodu choroby będę zamykał działalność modelarską. W stoczni są jeszcze 2 modele. Fregata HMS Pandora (1:30), oraz Oyster 595 - jacht żaglowy. Mam nadzieję, że uda mi się je skończyć…
Powoli będę wyprzedawał narzędzia i materiały. Przez ostatnie 30 lat uzbierało się tego trochę. Wyprzedaż zacznę od narzędzi, które nie będą mi już potrzebne do dokończenia ww. modeli.
Jako pierwsza – Szlifierka taśmowa Proxxon BSL 220/E, 80 W.
Prawie nowa, używana kilka razy. Całkowicie sprawna i nie zniszczona. Jest w plastikowym pojemniku. Dołączam do niej 16 nowych taśm szlifierskich (różne gradacje) oraz 8 używanych.
Cena 350 PLN. Koszt przesyłki po mojej stronie.
Pozdrawiam
Kapitansio.
PS. Nie wiem czy w dobrym miejscu umieściłem ogłoszenie, ale nie bardzo wiedziałem gdzie będzie najlepiej. Proszę o kontakt mailowy, lub telefoniczny.
Załączniki
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
Oyster 595_2.jpg
Oyster 595_1.jpg
HMS Pandora.jpg
Awatar użytkownika
oksal

Re: Szlifierka taśmowa Proxxon BSL 220/E - sprzedam

Post autor: oksal »

Zdrowia życzę. Twoja Pandora to kolejny rewelacyjny model, jaki jest na Kodze.
Awatar użytkownika
Kapitansio
Lokalizacja: {"name":"Polska Tarn\u00f3w","desc":"","lat":"","lng":""}

Re: Szlifierka taśmowa Proxxon BSL 220/E - sprzedam

Post autor: Kapitansio »

Miałem pisać relację z budowy, ale jak zaczęły się kłopoty ze zdrowiem 4 lata temu, to tylko jedno mam w głowie - skończyć Pandorę. Każdą wolną chwilę poświęcam temu przedsięwzięciu, tym bardziej, że przy okazji budowy zrobiłem pełną dokumentację rysunkową. Kompletuję to, aby powstała z tego pozycja umożliwiająca budowę tego żaglowca. Skala 1:30, a więc można sobie pozwolić na dużo szczegółów. Już niewiele brakuje do zebrania tego do kupy. Kłopoty z leczeniem zabierają dużo czasu, a i nie zawsze jestem w formie. Mało czasu zostaje.
Przy okazji... szlifierki już nie ma. Zmieniła właściciela.
Pozdrawiam wszystkich.
Kapitansio.
ODPOWIEDZ