HMS Leopard 1:33
- Zbyszek
Odp:HMS Leopard 1:33
Stanisław no to jeszcze jedna prośba, coś więcej o tej pile taśmowej możesz napisać. Jak się sprawuje i jakie ma parametry no i cena jeśli to nie tajemnica przed żoną.
Pozdrawiam!!!
-
Witaj Zbyszku
Co do piły taśmowej to jest tak: firma "Dedra" zapłaciłem 446zł. dodatkowa taśma to 18 zł. taśma-0.5x5 mm, prędkość cięcia 13.5m/min. Jest masywna 18kG, stolik uchylny 45st. Żałuję że niekupiłem jej wcześniej, jest bardzo przydatna i teraz więkrzość cięć wykonuję na niej. POLECAM!! A co do ceny to jest maksymalna choć inni chcą dużo więcej.
Pozdrawiam Stanisław
Co do piły taśmowej to jest tak: firma "Dedra" zapłaciłem 446zł. dodatkowa taśma to 18 zł. taśma-0.5x5 mm, prędkość cięcia 13.5m/min. Jest masywna 18kG, stolik uchylny 45st. Żałuję że niekupiłem jej wcześniej, jest bardzo przydatna i teraz więkrzość cięć wykonuję na niej. POLECAM!! A co do ceny to jest maksymalna choć inni chcą dużo więcej.
Pozdrawiam Stanisław
-
Witam!
Właśnie wytoczyłem jufersy narazie największe są z buczyny, raz bejcowane.

Właśnie wytoczyłem jufersy narazie największe są z buczyny, raz bejcowane.

- JurekBin
- Kontakt:
No z tymi jufersami to już możesz otwierać produkcję i planować dystrubucję na świat,
napewno znaleźliby się chętni na zakup :)
Ładna robota!
Jurek
napewno znaleźliby się chętni na zakup :)
Ładna robota!
Jurek
-
Witam Serdecznie.
Długo mnie tu nie było, ale tak jakoś wyszło. Ale nie zapomniałem o was i codziennie odwiedzałem forum.
Przez ten czas zamocowałem wszystkie jufersy i popracowałem troszkę przy rufie, a i ster udało ni się zamocować. Tera powracam do pokładów i zejdę z nich jak wykonam wszystkie elementy. To tyle teraz.
Pozdrowienia Stanisław

Długo mnie tu nie było, ale tak jakoś wyszło. Ale nie zapomniałem o was i codziennie odwiedzałem forum.
Przez ten czas zamocowałem wszystkie jufersy i popracowałem troszkę przy rufie, a i ster udało ni się zamocować. Tera powracam do pokładów i zejdę z nich jak wykonam wszystkie elementy. To tyle teraz.
Pozdrowienia Stanisław

-
Witam Wszystkich
Długo nieodzywałem się, ale codziennie zaglądam na forum. W tym czasie starałem sie zrobić maszty i chyba udało mi się.Liny na wanty już ukręcone, zużyłem na nie 300m nici bawełnianych.
Pozdrawiam Stanisław

Długo nieodzywałem się, ale codziennie zaglądam na forum. W tym czasie starałem sie zrobić maszty i chyba udało mi się.Liny na wanty już ukręcone, zużyłem na nie 300m nici bawełnianych.
Pozdrawiam Stanisław

- JurekBin
- Kontakt:
Bardzo efektownie się to prezentuje muszę przyznać.
I wielkość odpowiednia ;)
Nie wybrałbyś ze swoim Leopardem do Tczewa?
I wielkość odpowiednia ;)
Nie wybrałbyś ze swoim Leopardem do Tczewa?
-
Witam wszystkich.
Ciekawi mnie jaką szerokość ma ten wspaniały żaglowiec. W tym temacie znalazłem tylko długość i wysokość, więc czy budowniczy tego modelu może jeszcze podać szerokość (w najszerszym miejscu)?
Ciekawi mnie jaką szerokość ma ten wspaniały żaglowiec. W tym temacie znalazłem tylko długość i wysokość, więc czy budowniczy tego modelu może jeszcze podać szerokość (w najszerszym miejscu)?
-
O:Odp:HMS Leopard 1:33
Witam
Długo byłem nieobecny na forum ale w tym czasie coś robiłem przy modelu.
doszły wanty,podwantki juz gotowe do zakładania. Jak się z nimi uporam to będzie otwarta droga w górę.
Następne w kolejce to bukszpryt i sztagi. Ale to za parę dni.
Pozdrawiam Stanisław

Długo byłem nieobecny na forum ale w tym czasie coś robiłem przy modelu.
doszły wanty,podwantki juz gotowe do zakładania. Jak się z nimi uporam to będzie otwarta droga w górę.
Następne w kolejce to bukszpryt i sztagi. Ale to za parę dni.
Pozdrawiam Stanisław

- kagra
O:Odp:HMS Leopard 1:33
No pięknie.Leopard czai się do skoku.Czym malowałeś burty na żółto.Bejca czy lakier?