Serdeczne gratulacje.
Śliczny model i wspaniała relacja doprowadzona do końca.
Zawsze miło się ją oglądało a teraz ...trochę szkoda, że to już finał..
Wielkie brawa.
Wielka galeona Zygm.Augusta
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
- robin
O:SMOK-Wielka Galeona Zygm.Augusta
Świetna robota.Nie było mnie dość długo.Wracam a tu takie cudeńka.Świtenie.Gratulacje
Pozdrawiam Michał
- Budrys
awas napisał:
Powtórzę za Arturem: Znakomita robota i wspaniały efekt końcowy! Twój model i kunszt wykonania nie darmo były obiektem ogromnego zainteresowania i podziwu wielu modelarzy, w tym i hiszpańskich z forum L' Caderna Maestra.:)
Wielkie gratulacje!
Znakomita robota Kazimierzu. . .
Powtórzę za Arturem: Znakomita robota i wspaniały efekt końcowy! Twój model i kunszt wykonania nie darmo były obiektem ogromnego zainteresowania i podziwu wielu modelarzy, w tym i hiszpańskich z forum L' Caderna Maestra.:)
Wielkie gratulacje!
Pozdrawiam
Wojciech [Budrys]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Where there is a will there is a way"
Wojciech [Budrys]
"Where there is a will there is a way"
- kagra
Witam na pokładzie!
Budowa Smoka dobiegła końca.Była to praca ciekawa pozwalająca na poznawanie nowych wiadomości w dziedzinie wykorzystywania całej masy materiałów i zastosowania ich do budowy modeli.Tu niezwykle cenną pomocą okazał się ten portal z którego można było się wiele nauczyć i który stał się dla mnie też, inspiracją do niektórych niestandartowych zastosowań modelarskich.
Tą drogą chciałbym podziękować twórcom Kogi za przysłowiony "strzał w dziesiątkę"Tak trzymać dalej.
Dziękuję również wszystkim członkom i sympatykom Kogi za śledzenie mojej relacji i służenie podpowiedziami i dobrymi radami w każdej chwili.
Pytanie co dalej?Chwilowo krótka przerwa aby oczy odpoczęły.Napewno będzie to galeon z przełomu XVI,XVII wieku bo mam do nich wielki sentyment.Ale zobaczymy.Jak będzie tak daleko, napewno dam znać o sobie.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za ostatnie gratulacje.Jest to miły akcent podsumowania mojej całorocznej pracy.WIELKIE DZIĘKI.
Jeszcze parę ujęć Smoka w pełnej gali ze specjalną dedykacją autora dla całej załogi KOGI.
Pozdrawiam.Kazimierz

Budowa Smoka dobiegła końca.Była to praca ciekawa pozwalająca na poznawanie nowych wiadomości w dziedzinie wykorzystywania całej masy materiałów i zastosowania ich do budowy modeli.Tu niezwykle cenną pomocą okazał się ten portal z którego można było się wiele nauczyć i który stał się dla mnie też, inspiracją do niektórych niestandartowych zastosowań modelarskich.
Tą drogą chciałbym podziękować twórcom Kogi za przysłowiony "strzał w dziesiątkę"Tak trzymać dalej.
Dziękuję również wszystkim członkom i sympatykom Kogi za śledzenie mojej relacji i służenie podpowiedziami i dobrymi radami w każdej chwili.
Pytanie co dalej?Chwilowo krótka przerwa aby oczy odpoczęły.Napewno będzie to galeon z przełomu XVI,XVII wieku bo mam do nich wielki sentyment.Ale zobaczymy.Jak będzie tak daleko, napewno dam znać o sobie.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za ostatnie gratulacje.Jest to miły akcent podsumowania mojej całorocznej pracy.WIELKIE DZIĘKI.
Jeszcze parę ujęć Smoka w pełnej gali ze specjalną dedykacją autora dla całej załogi KOGI.
Pozdrawiam.Kazimierz

- mirek
Kurcze fajnie było , ale się skończyło.
Teraz dopiero widać jaki to kawał modelu :ohmy:
Kaziu ja również serdecznie gratuluję ukończenia pięknego modelu i mam nadzieje go kiedyś zobaczyć na żywo.
Ja na Twoim miejscu by nie odpoczywał bo odwykniesz od roboty a później zabrać się będzie ciężko ;) ;)
Teraz dopiero widać jaki to kawał modelu :ohmy:
Kaziu ja również serdecznie gratuluję ukończenia pięknego modelu i mam nadzieje go kiedyś zobaczyć na żywo.
Ja na Twoim miejscu by nie odpoczywał bo odwykniesz od roboty a później zabrać się będzie ciężko ;) ;)
Pozdrawiam Mirek Rybus
- Adam70
Gratulacje Kazimierzu!!!
Z wielką uwaga sledzilem postępy przy budowie tego pieknego modelu.
Zgadzam sie z Mirkiem zbyt dlugo nie odpoczywaj ;) .
Z wielką uwaga sledzilem postępy przy budowie tego pieknego modelu.
Zgadzam sie z Mirkiem zbyt dlugo nie odpoczywaj ;) .
Pozdrawiam Adam
-
Z mojej strony wielkie gratulacje, jestem pełen podziwu:whistle: :whistle: :whistle:
Pozdrawiam Artur.
Pozdrawiam Artur.
Kocham Laubzegę
- Kazek
Kawał SMOKA !!!! Wspaniały model moje gratulacje! Pozdrawiam Kazimierz.
Pozdrawiam Kazik 

- wurcelstock
Mnie również nie pozostaje nic innego jak tylko dołączyć się do chóru zachwyconych!
Gratulacje!
Tomek
Gratulacje!
Tomek
- Sebastian
Imponujący model.
Gratuluję ukończenia pięknego modelu.
Pozdrawiam Sebastian
Gratuluję ukończenia pięknego modelu.
Pozdrawiam Sebastian
w porcie: