Okręt Jego Królewskiej Mości >>WODNIK<<
- smok
- Lokalizacja: {"name":"polska leszno","desc":"","lat":"","lng":""}
O:Okręt Jego Królewskiej Mości >>WODNIK<<
:woohoo: Przepraszam za nienajlepsze foto ale nie posiadam aparatu cyfrowego:dry:
- smok
:) Witam po dłuszej przerwie.Małymi krokami wykonuje olinowanie,nie jest to łatwa robota.Wykonuje to wiecorami.Flagi malowałem osobiscie. Pozd.SMOK

- krzysztof
Osobiście proszę o rozwinięcie sposobu wykonania bander. Malowałeś osobiście, pokaż.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- smok
Panie Krzysztofie darujmy sobie osobiscie. Do flag użyłem wstążkę czerwoną, do tego dokupiłem markera białego który nie rozpływa sie na materiale .Wstązke przylepiłem do wydruku z danym elementem flagi ,następnie uzyłem płytkę szklana pod którą tasie lampkę włącząna i przerysowałem dany element .Czynnośc ta musiałem wykonac kilkanascie razy arz otrzymałem czysty biały podkład.Nastepnie uzupełniłem mazakami kolorowymi .Efekt widac na foto ..pozdrowienia smok

- Mietek
- marten_kuna
Patrząc na galion zastanawiam się, oczywiście nie złośliwie, czy prawdziwy "Wodnik" byłby wyposażony w tak imponujący trójząb, na którym żagiel podbukszprytowy prułby się przy lada podmuchu wiatru. Ta uwaga na marginesie nie umniejsza mojego szacunku dla twojej pracy . Ahoj!
- krzysztof
Darujmy również "pana". Bandery wyszły świetnie.
pozdrawiam Krzysztof
- smok
B) Witam, Po 17 miesiącach pracy w nastompiło wczoraj wodowanie WODNIKA.Nie jest to ideał,ale mile widziana opinia od kolegów modelarzy.....

- kagra
Witaj
Gratulacje z ukończenia Wodnika.Dla Ciebie to niewątpliwie powód do dumy i satysfakcja.Byłoby wszystko w porządku gdyby nie sposób Twojej relacji.Mało czytelne zdjęcia,błędy ortograficzne,(nawet dzisiaj np."nastompiło")brak sposobu wykonywania poszczególnych detali itp.Ale pal licho, ważne,że model jest Twój i że Ci się podoba.:) :)
Nie gniewaj się za moje słowa.Jeszcze raz gratuluję.
Pozdrawiam.Kazimierz.
Gratulacje z ukończenia Wodnika.Dla Ciebie to niewątpliwie powód do dumy i satysfakcja.Byłoby wszystko w porządku gdyby nie sposób Twojej relacji.Mało czytelne zdjęcia,błędy ortograficzne,(nawet dzisiaj np."nastompiło")brak sposobu wykonywania poszczególnych detali itp.Ale pal licho, ważne,że model jest Twój i że Ci się podoba.:) :)
Nie gniewaj się za moje słowa.Jeszcze raz gratuluję.
Pozdrawiam.Kazimierz.
- wurcelstock
Ładnie.
Szkoda, że tak oszczędnie w relacji...
Gratulacje.
Tomek
Szkoda, że tak oszczędnie w relacji...
Gratulacje.
Tomek