Francuski lugier korsarski Le Coureur 1776

Opisy budowy jednostek żaglowych
Wiechus

O:Francuski lugier korsarski Le Coureur 1776

Post autor: Wiechus »

Wyszło jak wyszło Konrad-a samokrytyka modelarska jak najbardziej wskazana;) Polecam innym,to działa;)
pozdrawiam Wiesiek:) :) :)
Awatar użytkownika
Kon_Bar

Post autor: Kon_Bar »

Wiechus napisał:
Wyszło jak wyszło Konrad - a samokrytyka modelarska jak najbardziej wskazana;) Polecam innym,to działa;)

To ostatnie to do mnie? Jak tak to trafiłeś w czuły punkt :pinch:
Wiechus

Hej Konrad;)
Mówią,że winny się tłumaczy-no to niech im będzie;)
Ten ostatni fragment postu nie był skierowany pod Twój adres,tylko ogólnie do tych co uważają,że w modelarstwie "złapali Pana Boga za nogi" i prowadzą wielkie dyskusje idają rady innym.Sami natomiast albo prawie nic nie zdziałali albo zrobili(lub robią) pożal się boże coś.Jak zauważyłeś na początku swojej relacji dałem wyraz temu(może niezbyt wyraźnie to sorry)że interesuję mnie Twoja praca przy tym modelu.Robisz go świetnie i ambitnie.Gratuluję szczerze. Ja natomiast pójdę za radą starszego mistrza:) Mirka i będę robił model tak jak go Shipyard "stworzył";) Zobaczymy co z tego wylezie.Niech dowodem na to że "nie piłem " do Ciebie będzie fakt iż na bieżąco korzystam "żeruję":evil: z Twojej relacji i relacji Marty.
pozdrawiam Wiesiek;)
Wiechus

witam ponownie szanownych kolegów:)
kolejny choć niewielki krok przy "Kurierze"- odbojnice , poręcze i właz pod pokład.:) No ale pozwolę sobie zacytować mądrego kolegi z Kogi"spieszysz się, to już nie jest hobby";)
pozdrawiam serdecznie Wiesiek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
oksal

Post autor: oksal »

ale Ci to szybko idzie:) Pewnie w Głogowie jakieś ekstra wspomagacze serwują. A swoją drogą leje jakiś browar jeszcze Hutnika:)
Awatar użytkownika
Mithrandir159

Post autor: Mithrandir159 »

Heeh zgadzam sie z kolegą i jeszcze muszę dodać ze pięknie ci to wyszło :woohoo: :woohoo: :silly: :silly:
Wiechus

dzięki za miłe słowa:)
Adam jeżeli to miał być żart z tą szybkością, to od dziś jesteś mistrzem satyry na Kodze;) ,ale doceniam Twoje starania;) Niestety ze wspomagaczy nie mogę skorzystać(czego mocno żałuję):( .Hutnika nie mamy już od 3 m-cy,bo ktoś zabawił się w Nerona:evil: Mamy natomiast inne fajne nowe knajpki ,przyjedź to się razem wybierzemy(a warto:whistle: )
pozdrawiam serdecznie Wiesiek:) ;) :)
ODPOWIEDZ